home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Peugeot Pulsion 125

Peugeot je otkrio novi Pulsion 125 za 2019, koji donosi više tehnologije nego ikada do sad i to s ciljem da gurne model u premijum sektor segmenta skutera.

Premijerno donosi i-Connect instrument tablu francuskog proizvođača, za koju Peugeout navodi da predstavlja moto varijantu i-Cockpit table kakva se nalazi na 308 hečbeku i 5008 SUV-u.

Peugeot Pulsion 125

Ovaj sistem se sastoji od tri elementa – TFT ekrana, ergonomskog sedišta i aplikacije koja prima SMS poruke i glasovne pozive. Sam vozač ne može da poziva, čita ili šalje poruke kada je skuter u pokretu. Tu je i GPS sistem, koji će vozačima pomoći da što bolje isplaniraju svoje putovanje.

Novi dizajn donosi LED svetla, napred i pozadi, dok je Pulsion 125 po prvi put dobio i dnevna svetla, a tu je i paljenje bez ključa.

Ispod sedišta ima dovoljno mesta za full-face i half-jet kacigu sa vizirom.

Pokreće ga vodom hlađeni agregat francuske kompanije, koji donosi 14,8 KS i 12 Nm obrtnog momenta na 7.000 o/min. Rezervoar je zapremine 12 litara, a Peugeot navodi potrošnju od 2.9 l/100 km, što nudi fantastičnu autonomiju od od 400-ak kilometara.

Peugeot Pulsion 125

Dve varijante su u planu: Allure i RS. Allure ima podesivo vetrobransko staklo, podršku za instaliranje gornjeg kofera kao i-Connect sistem povezivanja, uz crvenu i titanijum boju. RS ima ogoljenje ručice, nešto niže vetrobransko staklo i odmorište za noge od inoksa.

Oba modela će koštati oko 5.000 evra.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 289Komentari