home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MV Agusta Superveloce 800

MV Agusta je za 2020. spremila „regularnu“ verziju svog popularnog Superveloce 800 motocikla.

I mada je Superveloce 800 „jeftinija“ alternativa modelu Serie Oro, nedajte da vas ime zavara.

Zasnovan na snažnoj trocilindarskoj platformi MV Aguste, Superveloce 800 na raspolaganju ima 145 KS i 88 Nm obrtnog momenta na raspolaganju.

MV Agusta Superveloce 800

Tu je i MVICS 2.0 paket elektronike, mada nemamo IMU podršku – što je slučaj s četvorocilindarskom platformom – mada smo takav scenario i očekivali.

Ali ni kontrola proklizavanja, upravljanje kočenjem motorom i kvikšifter nisu loši i biće „zvezde“ softverskog sistema na ovoj retro mašini.

Uz to, imamo Marzocchi viljuške, u paru sa zadnjim Sachs zadnjim amortizerom, dok su za kočenje zadužene M4.34 čeljusti na prednjem točku, sa duplim 320-milimetarskim diskovima.

Realno je za očekivati da će Superveloce imati odlične upravljačke karakteristike pri velikim brzinama, ali i da će svoji retro stilskim izgledom – kao i F3 – privući brojne poglede. Upravo je taj stil prošle godine privukao mnogo pažnje kada se našao na Serie Oro ediciji.

Dostupan u dve boje, beloj i crvenoj, „regularni“ Superveloce 800 donosi oklop od plastike umesto ugljeničnih vlakana. Prema dostupnim informacijama, proizvodnja je već počela.

Cena za evropsko tržište će biti 20.000 evra.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 250Komentari