home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Husqvarna 901

Husqvarna je na nedavno završenom EICMA sajmu predstavila čak 10 novih modela, koji su i te kako privukli pažnju posetilaca u Milanu.

Uz Norden 901 koncept, čitav niz novih mašina je ugledao svetlost dana, pokazujući kompanijin fokus na ulični sektor, ali istovremeno prikazujući rezultate vrednog rada u moto sportu.

Norden 901 je dinamična studija sa dvocilindarskim motorom, koja se može pohvaliti naprednom vozačkom ergonomijom i visokim performansama, u paketu prepoznatljivog i modernog dizajna.

Husqvarna 701

Ponudu novih motocikala predvode 701 Supermoto i 701 Enduro, sa novom elektronikom koja dodatno poboljšava performanse jednocilindarskog agregata koji pokreće ove mašine. Prikazan je i novi 701 Enduro LR model, koji će 2020. biti dodat liniji.

Husqvarna 701

U „ofroud“ segmentu, tu je TE 300i Jarvis Edition, lansiran kao omaž uspesima Grejama Džervisa na „enduro“ sceni. U kombinaciji sa elektronskim ubrizgavanjem goriva, ovo ograničeno izdanje donosi vodeće performanse u svojoj klasi, uz zvaničnu Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing grafiku.

Husqvarna EICMA

Vitpilen 701 i Svartpilen 701, sada u trećoj, odnosno drugoj godini proizvodnje, donose nove boje, grafike, ali i tehničke elemente koji poboljšavaju kako njihov izgled, tako i performanse. Oba modela pokreće jednocilindarska jedinica zapremine 692 kubika i sa 75 KS na raspolaganju.

Vitpilen 401 i Svartpilen 401, sa snažnim jednocilindarskim motorom od 373 kubika i sa 44 KS, su podjednako dobri i u urbanim uslovima i van grada. Za 2020, oba mdoela imaju duži podram, novu završnu obradu boje i grafiku koja naglašava dizajn.

Husqvarna 401

Uz nove mašine, Husqvarna je predstavila liniju moto odeće i dodataka, koji će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih ljubitelja dva točka.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Husqvarnačitanja : 317Komentari