home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Cake Ösa

Segment električnih motocikala postaje sve popularniji, sa sve većim brojem modela u ponudi, dok mnogi proizvođači pokušavaju da se nametnu svojim dvotočkašima.

Švedska kompanija Cake je ovom segmentu ponudila nešto potpuno novo i drugačije. Reč je o modelu Ösa, bez ikakve sumnje najsvestranijem električnom motociklu na tržištu.

Cake Ösa

Dizajniran da vozačima omogući čist i efikasan prevoz u gradskim uslovima, Cake Ösa  ima i druge karakteristike po kojima se izdvaja od konkurencije. Pre svega, baterija motocikla može da se koristi za napajanje drugih električnih i elektronskih uređaja.

Cake Ösa

Budućim vlasnicima se nudi širok spektar prilagođavanja, sa opcionalnim nosačima za teret, stolovima i drugim modularnim dodacima. Svi oni efektivno pretvaraju Ösu u izuzetno funkcionalan radni prostor.

Cake Ösa je nedavno dobila i iF dizajnersku nagradu, kao priznanje za svoju inovativnost. I to nije sve, uz odgovarajuće pneumatike, Ösa će se bez ikakvih problema snaći i na „ofroud“ terenu. Što se performansi tiče, motor od 4 kW i baterija snage 1,5 kWh omogućuju maksimalnu brzinu od 50 km/h. Uz snažniju bateriju od 2,5 kWh, autonomija motocikla iznosi oko 120 km.

Naručivanje je već počelo, a početna cena iznosi oko 4.200 evra. U ponudi je i varijanta sa snažnijim električnim agregatom, koja nudi veću maksimalnu brzinu. Možda nije najsnažniji, najbrži, a ni najlepši električni motocikl na tržištu, ali svestraniju mašinu od Cake Öse nećete naći.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 307Komentari