home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
CF Moto 300SR supersport

Kineski CF Moto je konačno predstavio svoj novi 300SR supersport model, koji će u predstojećim mesecima stići na tržišta širom Azije.

Motocikl je svoju pretpremijeru imao preko brojnih video snimaka i špijunskih fotografija, ali je tek sada zvanično predstavljen javnosti.

Zasnovan na 300NM, novi 300SR otkriva novi dizajnerski pravac ovog proizvođača. Ima dosta sličnosti sa svojim KTM rođakom, novi model ima sopstvene dizajnerske elemente, a pritom se malo promenio u poređenju sa konceptom predstavljenim prošle godine. Upečatljivog izgleda prednjeg dela, sam motocikl ima izuzetno prepoznatljiv izgled.

CF Moto 300SR supersport

Kako navode iz kompanije, njegov glavni tržišni rival biće Yamaha R3.

Pokreća ga jednocilindarski agregat zapremine 300 kubika, sa 29 KS na 8.750 o/min i 23,5 Nm maksimalnog obrtnog momenta na 7.250 o/min, što obećava odličnu tržišnu borbu sa pomenutim Japancem.

Međutim, agregat za sada ispunjava samo Euro4 standard, što znači da ga još uvek nećemo videti u Evropi. Imajući u vidu odnose sa KTM-om, velika je mogućnost da u bliskoj budućnosti bude spremna verzija za Stari kontinent.

Planovi CF Moto su i te kako fokusirani na Evropu, što je pokazalo i lansiranje CL-X 700 linije na jesenas održanom EICMA salonu.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 217Komentari