home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kawasaki ZX-25R

Jedna od aktuelnih tema u poslednje vreme je novi Kawasaki ZX-25R, model koji će se uskoro naći na tržištima širom Azije.

Sa četvorocilindarskim agregatom, zapremine 250 kubika, i maksimalnih 17.000 o/min, novi Japanac podseća sportske modele male kubikaže iz osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka.

Kako ga još uvek nećemo videti na Starom kontinentu, moraćemo da se zadovoljimo video snimcima nove mašine, a Kawasaki je spremio dovoljnu količinu materijala da nam pokaže šta propuštamo.

Zvezda poslednjeg u nizu je aktuelni WSBK šampion, Džonatan Rea, koji je provozao novi motocikl na Heresu, pokazavši nam šta sve ova mašina može.

Radi se o jedinom modelu u klasi od 250 kubika koji ima redni četvorocilindarski agregat. Na snimcima imamo uvid u neke od specifikacija mašine. Sve u svemu, i izgleda i zvuči fantastično... prava je šteta što neće biti dostupan kupcima u Evropi.

U opisu video snimka stoji da stavite slušalice, ali smatramo da to nije potrebno. Samo pojačajte ton i uživajte u pravoj simfoniji.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 293Komentari