home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati Streetfighter V4

Ducati je saopštio da je Streetfighter V4 linija dobila Euro5 emisioni standard, kao i novu kombinaciju boja.

Kako je ovaj motocikl lansiran prošle godine, dobijanje Euro5 sertifikata je bio očekivan potez, tako da će fanovi ovog nejkeda moći da se raduju, jer će model ostati u ponudi italijanske kompanije.

U poređenju s prethodnom varijantom, snaga i obrtni moment su ostali nepromenjeni, mada se jeste promenio broj obrtaja na kojima su dostupni.

Ducati Streetfighter V4

Maksimalna snaga od 208 KS je dostupna na 13.000 o/min (250 obrtaja više nego pre), dok je 123 Nm maksimalnog obrtnog momenta dostupno na 9.500 o/min (2.000 niže nego na Euro4 modelu).

Da bi ispunio nova emisiona pravila, Ducati je iskoristio veće katalizatore u izduvu, a promenjeni su i materijali, kako bi se omogućilo da jedinica bolje obradi zagađivače svog agregata. Porađeno je i na cevima, koje su kraće i uže nego na Euro4 modelu.

Na oko najprimetnija promena je nova kombinacija boja, nazvana Dark Stealth, a koja će isključivo biti dostupna za "S" varijantu italijanskog motocikla.

Celokupna Streetfighter V4 linija za 2021. godinu, uključujući i novu kombinaciju boja, je već dostupna za naručivanje, a prve isporuke kreću tokom narednog meseca.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 306Komentari