home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kawasaki W800

Kawasaki je od radionice MRS Oficina naručio izradu posebnog W800, a konačni rezultat je oduševio svojim izgledom.

MRS Oficina se nalazi u Parizu i blisko sarađuje s francuskom filijalom japanske kompanije, koja im je i poverila ovu misiju.

Imajući u vidu budžet na raspolaganju, kao i stil, MRS Oficina je W800 dala svež izgled koji definitivno neće ostati neprimećen.

Kawasaki W800

Ovaj W800 po meri je zadržao paralelni tvin agregat zapremine 773 kubika, što znači da na raspolaganju i dalje ima oko 50 KS i 63 Nm obrtnog momenta. Izduvni sistem je radikalno promenjen i skraćen, pa je motocikl dobio skrembler izgled. A i novi prigušivači su tu.

Ram je takođe ostao nepromenjen, uz neke manje izmene napravljene kako bi se napravilo mesta za dodatni rezervoar za gorivo, smešten ispod sedišta.

Neke od promena koje je MRS Oficina odradila su: skraćena zadnja viljuška, sređena instrument tabla, skraćen i sužen rezervoar za gorivo (uz pomenuti dodatni), Ohlins amortizeri, kao i Showa viljuške napred.

Što se boje tiče, MRS Oficina je inspiraciju našla na KX500, motociklu iz osamdesetih godina prošlog veka. Broj jedan na tablicama je omaž Eliju Tomaku, vozaču Kawasaki tima u AMA superkros  šampionatu.

Dosta pažnje je posvećeno izradi ovog motocikla. I mada je velika verovatnoća da ga nećemo videti na drumu, svakako je pravi lepotan. Čestitke judima iz MRS Oficine.

Izvor: Moto-berza.com

Fotografije: Jean Francois Muguetčitanja : 244Komentari