home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MV Agusta Rush 1000

MV Agusta je najavila novo izdanje Rush 1000 modela, koji u varijanti za 2021. godinu donosi nekoliko novina, od kojih je najznačajnija da sada ispunjava Euro5 emisioni standard.

Obučen je u novu, vojnički inspirisanu grafiku, čiji cilj je da podseti na borbeni lovac. Kako navode iz italijanske kompanije, biće proizvedeno svega 300 primeraka ove zveri s 205 KS na raspolaganju.

MV Agusta Rush 1000

Ukoliko budeti među srećnicima koji će moći da se pohvale da u garaži imaju novi Rush 1000, treba da znate da su se u MV Agusti i te kako potrudili da je učine boljom od prethodne varijante.

Motocikl sada ima 116,9 Nm maksimalnog obrtnog moenta, sa znatno više na nižim i srednjim brzinama motora.

Radi smanjenja trenja, kašike ventila sada imaju dijamantski premaz (DLC), što dodatno utiče na trajnost i pouzdanost. Pored toga, imamo novi primarni pogonski zupčanik, za koji MV Agusta kaže da pomaže u smanjenju trenja između zupčanika.

MV Agusta Rush 1000

Kvačilo je ojačano radi poboljšanja pouzdanosti, a MV Agusta je donela i treću generaciju svog kvikšiftera, koji koristi novi senzor za preciznije prebacivanje stepena prenosa.

Što se elektronike tiče, tu je nova inercijalna platforma, a MV Agusta se odlučila za Continental MK100 ABS paket. Kočnice su i dalje Brembo, sa Stylema čeljustima na prednjem točku, dok ogibljenje čine Ohlins poluaktivni elementi.

Izduvni sistem ima četiri izduvne cevi, a kompanija donosi i novi set glavnih kolektorskih cevi kako bi pomogla u ispunjavanju Euro5 standarda.

Kao dodatna oprema ide i trkački komplet, koji se može pohvaliti SC-Project izduvom, prednjim kočnim diskovima i mnoštvom ugljeničnih vlaka i drugih komponenti.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: MV Agustačitanja : 367Komentari