home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Debolex dB25

Ako imate dovoljno novca, radionica deBolex nudi mogućnost da vaš Ducati Monster 1200 transformiše u retro trkač sa oklopom.

Samo pazite, ručno pravljeni dB25 će biti izuzetno ekskluzivan i dostupan u seriji od svega 25 primeraka.

Debolex dB25

Prvi prototip dB25 je napravljen od aluminijuma, dok će preostala 24 biti napravljena od ugljeničnih vlakana. Budući vlasnici će imati mogućnost da sami izaberu jednu od ponuđenih specifikacija, zatim sedište, pa sve do izuduvnog sistema i ukrasnih detalja. Tako će svaki od motocikala biti unikatan. Sam dB25 je postojanje počeo kao Ducati Monster 1200, a kreacija predstavlja pravu igru dizajna. Na njemu ima preko 100 novih komponenti, uključujući novi aluminijumski zadnji podram male težine, polimerske energetske ćelije, 21 panel od ugljaničnih vlakana, 60 laserski isečenih metalnih delova i 22 komponente napravljene na CNC mašini.

Debolex dB25

Performanse nisu upitne, jer Monster 1200 ima L-tvin jedinicu sa oko 150 KS i 125 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Neće biti nimalo jeftino kupiti dB25, jer početna cena iznosi oko 44.500 evra. Vreme izrade je od 4 do 6 sedmica, a za to vreme, tim će biti u kontaktu sa kupcima kako bi finalni proizvod zadovoljio njihove potrebe.

“Ako žele, mogu da odluče o svakoj komponenti na spisku, a mi ih ohrabrujemo da što više učestvuju u izradi motocikla. S druge strane, mogu i celokupni proces da prepuste nama.”

Zasnovan na izuzetno sposobnoj osnovi, uz izuzetnu ekskluzivnost. 10 primeraka je već rasprodato.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 275Komentari