home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Multistrada V2

Počela je sezona svetskih premijera kompanije Ducati, a prvi model koji je otkriven je nova Multistrada V2, spremna za 2022. godinu.

Prvi u nizu noviteta koji će se javnosti predstaviti u naredna dva meseca, donosi novo ime, pre svega kako bi ovaj avanturistički motocikl srednje kategorije prilagodio nomenklaturi ostatka linije italijanskog proizvođača.

Multistrada V2

Sa novim imenom imamo i poboljšanja na Multistrada 950 platformi, a možda najznačajnija je činjenica da nova Multistrada V2 dolazi u dve varijante.

Multistrada V2

Multistrada V2 S model viših specifikacija donosi dosta toga, uključujući Skyhook poluaktivno ogibljenje, 5-inčnu TFT instrument tablu, kvikšifter i tempomat.

Oba motocikla imaju nižu visinu sedišta (10 mm nižu nego pre), uz nešto uže sedište. To bi vožnju trebalo da učini lakšom za niže vozače, dok je u opciji i još niže sedište.

I viši vozači će osetiti poboljšanja. Odmorište za noge je spušteno za 10 mm, dok je prostor ostao isti kao i na Multistrada 950 modelu.

Novi retrovizori kompletiraju paket, mada treba pomenuti da je Ducati uspeo da smanji težinu Testastretta agregata zapremine 937 kubika i sa 111 KS, za oko 5 kg u poređenju sa Multistradom 950.

Osnovna varijanta Multistrade V2 je sa punim rezervoarom teška nešto oko 222 kg, dok je "S" varijanta spremna za vožnju teška 224 kg.

Izvor: Moto-berza.com

Foto i video: Ducatičitanja : 306Komentari