home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati fabrika

Ducati je ispunio najviše standarde kvaliteta i osmu godinu zaredom dobio sertifikat za najboljeg poslodavca u Italiji.

Uprkos teškim izazovima koje je postavila globalna pandemija virusa korona, proizvođač motocikala iz Bolonje bio je u mogućnosti da svojim zaposlenima ponudi bezbedne i odlične uslove za rad.

To je, s jedne strane, omogućilo funkcionalnu strategiju upravljanja ljudskim resursima, ali i efikasno upravljanje kriznom situacijom prouzrokovanom pandemijom. U čitav proces su bili uključeni sindikati, koji su pružili izuzetno dragocenu pomoć u ostvarivanju ovih ciljeva.

Sertifikat „Najbolji poslodavac“ je zvanično priznanje koje dodeljuje nakon dugog i temeljnog procesa evaluacije u kojem se analiziraju prakse i strategije upravljanja ljudskim resursima. Poseban akcenat je stavljen na uslove rada, obuku i rast kadrova, porodičnih i društvenih potreba zaposlenih.

Ducati je stalno posvećen poboljšanju i optimizaciji svojih najboljih praksi u oblasti ljudskih resursa. Tu mislimo na „pametnu“ organizacionog modela rada, unapređenje sve heterogenijeg i inkluzivnijeg radnog okruženja, učešće u inicijativama i projektima ekološke održivosti i ulaganja u digitalnu obuku zaposlenih, kao i održavanju visokih rezultata kompanije.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: arhiva / Ducatičitanja : 339Komentari