home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Norton Commando 961

Kompanija Norton Motorcycles radi na novoj generaciji svog modela 961.

Nakon što je indijski TVS Motor Company kupio britanski brend, u aprilu 2020, Norton radi da povrati poverenje svojih kupaca.

TVS je investirao milione u otvaranje novog sedišta kompanije u Solihalu, kako bi osigurao da brend ostane u Velikoj Britaniji. Uz to, zaposlio je nove, iskusne rukovodioce i to s jednim ciljem - da povrati staru slavu renomiranog proizvođača.

Norton je nedavno otpočeo proizvodnju novog V4SV superbajka, ali je odličio da ispuni depozite koji su još za vreme bivšeg vlasnika dati za Commando 961.

Kupci koji su već naručili novi motocikl će prvi dobiti svoje mašine, nakon čega će model biti ponuđen javnosti.

Iako Commando 961 mnogi povezuju s prethodnom upravom, na čelu s bivšim izvršnim direktorom, Stjuartom Garnerom, sadašnji čovek na toj poziciji, Džon Rasel, smatra da ovo ime treba da nastavi da postoji.

"Ne mogu da zamislim da Norton nema Commando u svojoj linij. Pitanje je sada šta treba da karakteriše novi Coomando i kada će stići na tržište."

Uz najavu su stigle i tizer fotografije novog Commando 961 motocikla, koje potvrđuju da će kultni dvotočkaš zadržati svoj klasični kafe-rejser dizajn.

Mi očekujemo više informacija u narednom periodu.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 330Komentari