home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
SYM ADXTG 400

Predviđen da debituje naredne godine, SYM ADXTG 400 je spreman da napravi uzbudljiv ulazak u segment avanturističkih skutera, a može se pohvaliti žestokim dizajnom i impresivnim specifikacijama.

Navodno inspirisan drevnim predatorom smilodonom, takođe poznatim kao sabljozubi tigar, SYM je u ADXTG 400 uneo linije koje ga izdvajaju na tržištu zasićenim ili neo-retro ili agresivnim dizajnom. Retko vidimo poređenja sa praistorijskim grabežljivcima koji kidaju meso u pejzažu motocikala.

SYM ADXTG 400

ADXTG 400 pokreće robustan motor zapremine 399 kubika koji isporučuje 35 KS, s maksimalnim obrtnim momentom od 36 Nm.

Pozicioniran kao avanturistički skuter, SYM samouvereno potvrđuje sposobnost ADXTG 400 na različitim terenima, a specifikacije zaista podržavaju ovu tvrdnju. Skuter ima čvrstu aluminijumsku zadnju viljušku sa centralizovanim Sanyang multilink ogibljenjem. Krutost upravljača je podesiva kako bi zadovoljila želje vozača, kao i ekran. Pored toga, skuter je opremljen štitnicima za ruke, vešanjem sa dugim hodom (tačne mere nisu otkrivene), duplim sportskim Maxxis M6017S gumama i standardnim štitnikom kartera.

SYM naglašava intenzivno razmatran beskompromisni, off-road stojeći položaj za vozača, a prisustvo USB utičnice pruža pogodnost za punjenje uređaja tokom dužih vožnji.

U pogledu elektronike, ADXTG 400 predstavlja nekoliko novina. Posebno, ima off-road režim u okviru Bosch ABS sistema. Ovaj inovativni sistem, koji se obično nalazi na off-road biciklima, isključuje ABS na zadnjem točku dok održava funkcionalnost na prednjem.

Štaviše, uključivanje u snažno usporavanje pri brzinama iznad 70 km/h aktivira svetlo kočenja u nuždi (EBL). SYM kaže da njegova posvećenost unapređenju elektronskih funkcija naglašava želju kompanija za što boljim iskustvom u vožnji.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 831Komentari