home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Holandski proizvođač ekskluzivnih sportskih automobila Spyker Cars N.V. je promovisao novi model – C8 Laviolette LM85, odnosno drumsku verziju njihovog trkačkog automobila GT2 LeMans.

Kako je to već red, C8 Laviolette LM85 će biti proizveden u ograničenoj seriji (maksimalno 24 komada), a njegova proizvodnja startuje već u ovom kvartalu.

Ukratko, radi se o sportskom dvosedu sa centralno smeštenim Audijevim 4,2 litarskim V8 motorom, koji raspolaže sa okruglo 400 konja i sa pogonom na zadnjim točkovima (menjač je manuelni Getragov sa šest stepeni).

Zahvaljujući delovima od aluminijuma i ostalih laganih materijala, C8 Laviolette LM85 ima i impresivan odnos snaga / težina (mada se u zvaničnom press saopštenju ne navodi konkretan podatak). Sem motorom i ekskluzivnošću, auto privlači pažnju i zanimljivom kombinacijom boja (uključujući i crne aluminijumske točkove), kao i kabinom u koži, alkantari i aluminijumu (svaki  C8 Laviolette LM85 će naravno imati i personalizovanu LM85 pločicu sa serijskim brojem primerka).čitanja : 730Komentari

Da..
Tesko je proci neprimecen u ovome automobilu.

Autor Eki 16 Sep 2008, 18:14

ovo je super auto mislim stvarno samo koliko kosta

Autor lazar 16 Sep 2008, 18:23