home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Nissan KIX

30 Sep 2008 - 16:44 Noviteti Link

Nakon što su Suzuki i Mazda predstavili blizance Suzuki Wagon R i Mazdu AZ-Wagon za 2009., isto su sada učinili i Mitsubishi sa Pajerom Mini i Nissan sa novim malim SUV modelom KIX.

Nissan KIX (od eng. "kicks" i "X" za ekstremni i avanturistički duh) se naime od Pajera Mini za 2009. godinu razlikuje samo po imenu i oznakama proizvođača, a japanskim kupcima će biti na raspolaganju od kraja oktobra.  

Ipak, konkretniji detalji vezani za motore, menjače, pakete opreme i cene će biti objavljeni naknadno, kako se bude približavao datum početka prodaje.čitanja : 1514Komentari

Kocka..i to ruzna.

Autor Eki 30 Sep 2008, 18:49

Ovo MALO chudo je dusu dalo za posao u Srbiji. Zakaci mu prikolicu ,ne preteruj sa teretom i nema vikendice kojoj ne moze prici, a za nas zidare je upravo to ono pravo. Suzuki SAMURAJ obavlja taj posao prilicno dobro. Jos da mu ne napucaju cenu kao da je to "Bogom dano vozilo" poput nekih drugih proizvodjaca, tu prvenstveno mislim na nemacke umisljene proizvodjace koji su formirali takve cene da se samo u Evropi mogu prodavati jer ostatak Sveta nije toliko lud.

Autor ChedomirADELAIDE 01 Okt 2008, 03:09

kupi land rovera ili range-a ako ti treba jak terenac ovo je sminka sa malo terenskih sposobnosti

Autor enzo 02 Okt 2008, 12:49