home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Novi Volkswagen Scirocco će prema sadašnjim najavama mnogobrojnih tjunera biti prava zvezda predstojećeg Salona tjunera u Esenu (29.11. – 7.12.), a svoj doprinos tome daće i sam Volkswagen, koji je za ovu smotru tjunera pripremio posebni Scirocco Collectors Edition.

Poenta svega je, kao i obično kod specijalnih serija, atraktivniji estetski nastup i bogatija oprema, što u slučaju Scirocca Collectors Editiona podrazumeva kožni enterijer u crno-beloj kombinaciji ("Berry White" bela boja na centralnim delovima sedišta i naslonu za ruke), "White Onyx" boju karoserije i "Lugano" aluminijumske točkove od 19 inča.

Prodaja ovog Scirocca (sa 2.0 TSI motorom od 147kW/200KS i DSG menjačem) startuje početkom naredne godine, a biće napravljena ekskluzivna serija od samo 100 primeraka.

Volkswagen je za Salon u Esenu pripremio i posebnu ediciju svog coupe-cabrio modela Eos, čija je glavna karakteristika, poput Scirocca Collectors Edition, crno-bela kombinacija boja. To konkretno podrazumeva "Candy White" boju karoserije (sa kontrastom u "Deep Black" crnom prednjem grilu, krovu i retrovizorima) i kožni enterijer, takođe u crno-beloj kombinaciji.

Za pogon ovog Eosa je inače zadužen poznati 3,2 litarski V6 agregat sa 250 konja (184kW). čitanja : 1600Komentari