home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Poput Alfa Romea, ni Lancia za Salon u Parizu nije pripremila novi model što znači da posetioce očekuju nove edicije već dobro poznatih modela.

Jedan od njih je i Ypsilon ELLE LPG (napravljen u saradnji sa poznatim modnim magazinom i sa pogonom na TNG) i novim Euro 5 1.2L benzinskim motorom od 69 konja. 

Poenta svega je naravno atraktivniji estetski nastup, pa su glavne karakteristike ove serije alu točkovi od 16 inča, hromirani detalji (prednji gril, kvake, bočne lajsne i lajsna na zadnjem braniku), ELLE logo na B stubovima, a u kabini koža, alkantara, hromirani detalji, kao i nove patosnice i ELLE kogo.  

Slede Lancia Musa 5th Avenue sa dvobojnom karoserijom (Angelico white sa crnim krovom ) i sedištima i prednjim panelom u Poltrona Frau koži, kao i Lancia Delta Platino 1.6 MultiJet DPF Selectronic sa 120KS (sa belom karoserijom i crnim krovom) i Delta 1.4 MultiAir Turbo Hard Black sa Euro 5 turbo benzincem od 103kW/140KS i Start&Stop sistemom.

Delta 1.4 MultiAir Turbo Hard Black ima 230 Nm, najveća brzina iznosi 203 km/h, do 100 km/h ubrzava za 9,2 sec, potrošnja iznosi 5,7 litara na 100 km, emisija CO2 je 132 g/km, a odlikuje se Hard Black crnom bojom, hromiranim retrovizorima, novim alu točkovima od 18 inča, sedištima sa kožom i alkantarom i bogatom standardnom opremom koja uključuje i automatski dvozonski klima uređaj, Blue&Me system...čitanja : 1106Komentari

Dobra ova delta! Odlicno izgleda. I ova y elle lepa.

Autor Damko 14 Sep 2010, 16:43