home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon što je početkom februara već prikazao osveženu komercijalnu verziju modela Kangoo (Kangoo Express), Renault je sada, pored zvaničnu premijeru na Salonu u Ženevi, objavio i slike i detalje o putničkom modelu Kangoo i Grand Kangoo (ovaj potonji i sa sedam sedišta).

Ukratko, Kangoo je dobio izmenjeni prednji deo po uzoru na novije modele francuske marke (maska, branik...), tu su i doterana zadnja svetla, a modernizovana je i unutrašnjost (novi volan, kvaliteniji materijali, bogatija oprema...).

 

U ponudi će biti i nekoliko novih boja eksterijera (Mineral White, Cassiopeia Grey i Silver Gray), a što se motora tiče, tu su 1.5 dCi dizelaš sa 75, 90 i 110KS, kao i 1.2 TCe benzinac sa 115KS.

 

Ovde i podsećanje da novost kod pomenute komercijalne verzije Kangoo Express predstavlja i činjenica da će kao opcija biti dostupna tri sedišta napred (osim kod električnog Kangooa Z.E.), a kupcima će se obnovljeni Kangoo Express nuditi u verzijama dužine od 389 cm (Kangoo Express Compact) pa sve do 466 cm (Kangoo Maxi).


Od motora se kod Kangooa Express izdavajaju Energy dCi 75 i dCi 90 (sa potrošnjom od 4,3 l/100 km i emisijom CO2 od 112 g/km), kao i TCe 115, dok će se u ponudi između ostalog naći i Stop & Start, sistem regeneracije kočione sile, ESC, Hill Start Assist, multimedia system, kamera za vožnju unazad...

Ivan Mitić – Autoblog.rs


Električni Kangoo Maxi Z.E.čitanja : 2371Komentari

Berlingo je kralj furgon klase.
Doblo se proizvodi u najviše varijanti.
Kangoo je tek sad dobio malo lepši face

Autor L Dejan 28 Feb 2013, 17:05

Kangoo mi oduvek lep auto!! A prostora ima koliko treba, i previse!!

Autor ALEKSANDAR BG 28 Feb 2013, 21:04

Uvek mi je mamio osmeh na lice! Od prve generacije. Pogotovo Be Bup skracena verzija.

Autor Uros Cuore Sportivo 28 Feb 2013, 23:24

Jedan od zvaničnih servisera i dilera Fiata ga koristi Kangoo kao dostavno vozilo. Bar ga je imao pre dve godine, kad sam bio kod njega.

Autor Jtd 01 Mar 2013, 08:27

I dalej je simpatican, mada moram reci da mi je bio nekako veseliji pre restajlinga. Volan iz Megan je potpuno nepotreban, dobro ga je sluzioi onaj i z proslog Clia.

Autor Fordovac 01 Mar 2013, 17:09