home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Mitsubishi u julu mesecu će početi prodaju modernizovane verzije crossover modela ASX za modelsku godinu 2015. Kao što smo i očekivali, nema velikih promena, jer dobru formulu ne treba menjati. Na primer, u Rusiji prodaja modela ASX ide iznad očekivanja, jer su tamošnji klijenti zadovoljni izgledom ovog automobila.

Od aktuelne verzije, modernizovani ASX se razlikuje prvenstveno po izgledu prednjeg dela automobila. Pored svetala za maglu u braniku, integrisana su dnevne LED svetla, u spoljne retrovizore su instalirani pokazivači smera u LED tehnologiji. ASX je dobio i novi dizajn felni, a bolje opremljene verzije mogu se pohvaliti dvobojnom kombinacijom.

Benzinske motore prezentuje 4-cilindarski motor zapremine 1.8 litara (103 kW), a snažniji benzinski motor je 2.0 (110 kW). Uz oba motora može se kombinovati bestepeni menjač nove generacije. Ko preferira dizel motore, može izabrati agregat zapremine 2.2 litra maksimalne snage 110 kW, a nadamo se da će u ponidi ostati i agregat 1.8 DI-D MIVEC.

Povećan je i stepen opremljenosti, tako da sada osnovni nivo opreme podazumeva ABS, ESP, TCS, putni kompjuter, klima uređaj, elektronsku kontrolu prozora napred i pozadi i aluminijumske felne.

Izvor: Automagazin.rs

Foto: Mitsubishičitanja : 1862Komentari