home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

McLaren Special Operations ponudio je vlasnicima vozila ovog brenda dodatne mogućnosti personalizacije...

Svim postojećim, ali i budućim vlasnicima McLaren Super Series modela, od 12C do 675LT, sada je ponuđena mogućnost da personalizuju dizajn njihovih vozila kroz širok spektar aksesoara “potpisanih” od strane McLaren Special Operations (MSO). Ovi ekskluzivni dodaci neće samo doprineti dramatičnom dizajnu u McLarenovom stilu već će i poboljšati performanse kao rezultat uštede na ukupnoj masi.

Što se tiče eksterijera, u MSO Defined Super Series kolekciju svrstavaju se zadnji difuzor od ugljeničnih vlakana, koji poboljšava protok vazduha, karbonski nosači retrovizora koji se mogu uklopiti sa bojom retrovizora, prednja “krila” od karbona, po ugledu na stare McLaren trkačke automobile, itd.

Specifičnost predstavljaju otvori kroz koje prolazi vazduh kako bi se smanjio protok vazduha ispod točkova što doprinosi boljem prianjanju. Za kraj, tu je hauba od ugljeničnih vlakana, već viđena kod limitirane serije McLaren 650S Can-Am, koja je ostavljena u boji originalnog karbona tako da još više ističe svoju pojavu.

Enterijer MSO Defined Super Series McLarena dolazi uz karbonske elemente kao što su ukrasni okviri ventilacije, zatim delovi koji naglašavaju pragove, a ujedno i čuvaju MonoCell strukturu. Volan je takođe od karbona koji se može kombinovati sa kožom ili ankantarom, a tu su i karbonske polugice za promenu stepena prenosa.

Svi ovi aftermarket dodaci dostupni su već sada, a cene se mogu pogledati na http://www.retailers.mclaren.com

Izvor: Topspeed.telegraf.rs

Foto: McLarenčitanja : 642Komentari