home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Fiat 500 Star

Fiat nastavlja da izbacuje nove specijalne edicije svog izuzetno uspešnog lifestyle gradskog modela 500, a najnoviji u dugačkom nizu su Fiat 500 Star i 500 Rockstar.

Ovi modeli su napravljeni i povodom 120-godišnjice italijanske kompanije, a u saopštenju se navodi da su namenjeni mladim i sofisticiranim kupcima.

Oba modela su na raspolaganju u hatchback i cabrio izdanju, kao i sa izborom između sledećih motora: 1.2 sa 69KS, Twin Air sa 85KS i 1.2 GPL sa 69KS (ovaj potonji sa pogonom na TNG).

Fiat 500 Star

Ukratko, Fiat 500 Star se bazira na verziji sa Lounge opremom i dolazi u novoj White Stella boji, sa 16-inčnim alu točkovima i staklenim krovom (kod hatchback verzije).

Fiat 500 Star

Što se tiče enterijera, standardni deo opreme između ostalog čini 7.0-inčni TFT ekran, a dostupna je i dvobojna kombinacija enterijera (crna boja i boja belog peska) ili novi Matelassé finiš.

Fiat 500 Rockstar

S druge strane, Fiat 500 Rockstar se bazira na verziji sa Sport paketom opreme, pri čemu su ovde deo standardne ponude satin chrome detalji, alu točkovi od 16 inča, Green Portofino boja, sedišta u crnoj eko koži, 7.0-inčni TFT ekran i Uconnect sistem.

Fiat 500 Rockstar

Fiat 500 Rockstar

Ovi modeli su za sada dostupni u Italiji, Nemačkoj, Španiji, Austriji i Švajcarskoj, ali će se ubrzo naći i na drugim tržštima.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 961Komentari