home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

2020 Nissan Serena

17 Jul 2019 - 17:15 Noviteti Link
Nissan Serena

Uz obnovljeni Skyline, Nissan je juče u Japanu promovisao i restilizovanu verziju pete generacije MPV modela Serena (koja je inače na tržištu od 2016. godine).

Nissan Serena

Serena modelske godine 2020 se u odnosu na dosadašnju varijantu razliku po nešto upadljivijem dizajnu (uključujući tu i doterani prednji deo sa hromiranom maskom i redizajniranim branikom), kao i po modernizovanom enterijeru sa tri reda sedišta (za ukupno sedam putnika).

Nissan Serena

Takođe, Serena ima i ProPILOT tehnologiju poluautonomne vožnje, sistem Rear Cross Traffic Alert, kao i unapređeni sistem automatskog kočenja.

Nissan Serena

Takođe, u ponudi ostaje Serena Nismo koju odlikuju dobio aero body kit (drugačiji prednji branik sa spojlerom, set pragova, zadnji branik sa difuzorom...), crveni detalji, crni krov i retrovizori, tamnija maska sa Nismo logom, unutrašnjost sa crvenim kontrastnim elementima, komplet novih alu točkova, sportski podešeno oslanjanje i izduvni sistem, kao i unapređene performanse. Za pogon se brine 2,0 litarski motor sa 147KS i 210 Nm obrtnog momenta.

Tu je i Serena sa hibridnim pogonom koja je nazvana Serena e-Power, a kombinuje benzinac, elektromotor i baterije. Automobil se u odnosu na regularne verzije razlikuje po dizajnu točkova, plavim akcentima na prednjem grilu i LED zadnjim svetlima.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 343Komentari