home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Opel Insignia

Aktuelna, druga generacija Opelove Insignije je predstavljena u decembru 2016. godine, pa je pravo vreme za manje promene.

Tačnije, Insignia facelift će premijeru imati na sajmu automobila u Briselu koji će se održati od 10. do 19. januara 2020.

Opel Insignia

Kao i ranije, u ponudi ostaju dve karoserijske verzije (Grand Sport i Sports Tourer), pri čemu su obe prošle kroz manje vizuelne doterivanje.

Opel Insignia

Ovo se pre svega odnosi na prednji deo gde se primećuju šira maska sa hromiranim okvirom, izmenjeni branik kao i adaptivna IntelliLux LED svetla.

Opel Insignia

Za unutrašnjost su predviđeni novo bežično punjenje za smartphone, kao i unapređena grafika navigacionog sistema (ovde i napomena da zvaničnih slika unutrašnjosti još nema).

Opel Insignia

U kratkom fabričkom saopštenju se ne pominju izmene u gami motora, ali se očekuje da Insignia tokom 2020. dobije neke nove pogonske agregate (između ostalog i novi 1,4 litarski trocilindrični turbo).

Opel Insignia

Tu su i sistem Forward Collision Alert sa automatskim kočenjem i prepoznavanjem pešaka, pa održavanje vozila u kolovoznij traci, sistem za nadgledanje mrtvog ugla, adaptivni tempomat, prepoznavanje saobraćajnih znakova, sistem za pomoć pri parkiranju, head-up displej...

Opel Insignia

Više informacija o obnovljenoj Insigniji tek sledi, a one se očekuju i pre pomenutog sajma u Briselu.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Opel Insignia


čitanja : 3056Komentari