home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
VW Caddy California

Počela je prodaja modela VW Caddy California. Popularni VW-ov model, poznat po mogućnosti transformacije iz putničkog u dostavni automobil, sada je dostupan i kao mini-kamper. Verzija California je bazirana na najnovijoj generaciji Caddyja koja je postavljena na MQB platformu.

Kako piše Radiosarajevo.ba, oprema za kampere uključuje novi sklopivi krevet s disk oprugama i visokokvalitetnim dušekom, koji bi trebalo da pruži jednaku udobnost spavanja kao i kreveti veće "kamper-braće" (Bulli T6.1 California i Grand California). U svakom slučaju, dužinom od gotovo dva metra i širinom od 1,07 metara, prilično je izdašnih dimenzija za klasu najmanjih kampera.

VW Caddy California

Caddy California po želji može da se naruči s panoramskim krovom površine 1,4 kvadratna metra, uključujući mogućnost zamračenja. Tu je i opciona mini kuhinja koja može da se izvuče sa zadnje strane. Uz radnu površinu koja se lako čisti, nudi i veliku kutiju za odlaganje s integrisanom fiokom za pribor za jelo.

VW Caddy California

Pametna rešenja su uklonjivi džepovi za odlaganje na zadnjim bočnim prozorima, koji takođe zatamnjuju ambijent, ili ventilacijske rešetke za vrata kabine, pomoću kojih sveži vazduh može da uđe u zatvoreni kamper čak i kada pada kiša.

VW Caddy California

Caddy California je dostupan sa svim asistent sistemima, uključujući "Travel Assist" za delimično automatiziovanu vožnju, a na raspolaganju je ukupno 19 različitih sistema pomoći. Mini-kamper je baziran na liniji opreme Caddy Life, a u verziji sa TDI dizelašem snage 75 "konja" košta skoro 30 hiljada evra.

Izvor: Radiosarajevo.ba

Foto: arhiva Autoblog.rs / Volkswagenčitanja : 3272Komentari