home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Suzuki Solio

Suzuki je za modelsku godinu 2021 modifikovao kompletnu ponudu svog malog modela Solio, koji će opet biti dostupan i u atraktivnijoj Bandit verziji.

Aktuelna generacija Suzukija Solio je predstavljena krajem 2015. godine, a ova najnovija verzija je sa 378 cm za 8 cm duža. Automobil je i 2 cm širi, dok je međuosovinsko rastojanje ostalo isto i iznosi 248 cm.

Suzuki Solio

U unutrašnjosti je sada i nešto više mesta za noge putnike pozadi (+ 2 cm), uz kvalitetnije materijale i bogatiju opremu u odnosu na prethodnika.

Suzuki Solio

2021 Solio karakterišu i nova prednja maska, drugačija svetla i branici, kao i zadnji krovni spojler i novi točkovi.

Kupcima će se nuditi i verzija Solio Bandit, i to sa drugačijim prednjim delom (nova svetla, saćasta maska), bogatijom opremom i dvobojnim kombinacijama eksterijera.

Suzuki Solio

Za pogon se brine mild hybrid pogonski sistem koji podrazumeva kombinaciju 1,2 litarskog četvorocilindričnog benzinca sa 91KS i 118 Nm, integrisanog starter generatora, litijum-jonskih baterija i sistema za regeneraciju kočione sile.

Suzuki Solio

U ponudi su inače verzije sa prednjim i pogonom na sva četiri točka, a u opremi se u zavisnosti od verzije mogu naći i kolor head-up displej, 9.0-inčni multimedia sistem i adaptivni tempomat.

Ivan Mitić - Autoblog.rsčitanja : 375Komentari