home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Range Rover SVAutobiography Ultimate

Land Rover Special Vehicle Operations je pripremio par novih Range Rover specijalnih edicija, a za koje je zaslužan njihov SV Bespoke tim za personalizaciju.

Range Rover SVAutobiography Ultimate predstavlja vrh Land Rover luksuzne SUV porodice, čime su SVAutobiography i SVAutobiography Dynamic modeli podignuti na još viši nivo.

Range Rover SVAutobiography Ultimate

Između ostalog, tu su ekskluzivna Orchard Green boja, Narvik Black krov, detalji u boji bakra (uključujući i natpise na haubi i vratima prljažnika), pa elementi u Graphite Atlas finišu, 22-inčni alu točkovi u Gloss Dark Grey boji sa Diamond Turned kontrastom, Vintage Tan ili Poltrona Frau kožni enterijer, detalji sa finišom ugljeničnih vlakana, SV oznake na naslonima za glavu, Ultimate edition pragovi, kao i "SV Bespoke Ultimate edition" pločica na centralnoj konzoli.

Range Rover SVAutobiography Ultimate

SVAutobiography Ultimate verzija sa produženim međuosovinskim rastojanjem nudi 1.2 metra mesta za noge putnika pozadi, kao i Executive Class Comfort-Plus zadnja sedišta sa grejanjem, hlađenjem i masažom.

Range Rover SVAutobiography Ultimate

U ponudi su V8 benzinski motor sa kompresorom i 565KS (samo u kombinaciji sa standardnim međuosovinskim rastojanjem), kao i P400e plug-in hybrid koji u elektro modu može da pređe oko 40 km.

Što se cena tiče, Range Rover SVAutobiography Ultimate sa 565KS u Velikoj Britaniji košta 183.706 funti, a SVAutobiography Dynamic od 147.441 funte.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 957Komentari