home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Maserati Ghibli Hybrid Love Audacious

Maserati i kineski modni brend CANOTWAIT_ su pripremili specijalni Ghibli Hybrid Love Audacious koji će biti ponuđen u ograničenoj seriji od samo osam primeraka.

Automobil je kreacija Maseratijevog Fuoriserie programa za personalizaciju, a između ostalog ima specijalnu Digital Aurora boju. Boja se primenjuje u tri sloja i sadrži "eksperimentalne ružičaste staklene pahuljice" koje stvaraju "digitalni efekat u skladu sa trenutnim Phigital trendom".

Maserati Ghibli Hybrid Love Audacious

Tu su takođe i CANOTWAIT_ oznake i 20-inčni točkovi u Dark Miron izdanju.

Maserati Ghibli Hybrid Love Audacious

Ghibli Hybrid kombinuje 2,0 litrski četvorocilindrični turbo benzinac sa 48V alternatorom i dodatnim električnim kompresorom (e-Booster), kao i baterijama smeštenim u zadnjem delu vozila.

Ukupna snaga je 243 kW/330KS i 450 Nm, ubrzanje od 0 do 100 km/h traje 5,7 sekundi, dok je najveća brzina 255 km/h. Fabrika navodi i da potrošnja goriva iznosi 8,5-9,6 l/100 km (po WLTP normama).

Na kraju, u unutrašnjosti se ističu digitalna instrument tabla, Maserati Intelligent Assistant multimedia sistem sa 10.1-inčnim ekranom i plavi kontrastni šavovi na sedištima.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 394Komentari