home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Alfa Romeo Stelvio GT Junior

Alfa Romeo je svoj SUV model sada ponudio u još jednoj specijalnoj ediciji, i to kao Stelvio GT Junior koji je napravljen u čast nekadašnjeg modela GT 1300 Junior.

Alfa Romeo Stelvio GT Junior

Kao baza za Stelvio GT Junior je poslužio model sa sportskim Veloce paketom opreme, a dobio je i upadljivu narandžastu boju (po ugledu na originalni GT 1300 Junior), crne alu točkove od 21 inča, GT Junior logo na naslonima za glavu, GT Junior pragove, kao i siluetu klasičnog sportskog automobila na prednjem panelu.

Alfa Romeo Stelvio GT Junior

Stelvio GT Junior u Nemačkoj startuje od 69.000 evra pri čemu se kao deo standardne opreme između ostalog dobijaju i el. otvaranje vrata prtljažnika, prednji parking senzori, LED svetla za maglu i aluminijumske pedale.

Alfa Romeo Stelvio GT Junior

Takođe, i Alfa Romeo Giulia je dobio isto GT Junior specijalno izdanje pa Giulia GT Junior (po ceni od 63.000 evra) takođe ima narandžastu boju, crne alu točkove, GT Junior oznake u unutrašnjosti, aluminijumske pedale...

Giulia GT Junior

Giulia GT Junior

U ponudi motora za ove modele su 2,2 litarski turbo dizelaš sa 154 kW/210KS i 2,0 litarski turbo benzinac sa 206 kW/280KS, oba sa 8-stepenim automatikom i pogonom na sva četiri točka (Giulia je dostupna i sa samo zadnjim pogonom).

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 509Komentari