home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Cadillac Escalade

AddArmor je transformisao Cadillac Escalade u blindirani model B6 koji nudi bazbednost na nivou banke i dodatne luksuzne karakteristike zahvaljujući opsežnim modifikacijama.

'Paket pune zaštite', kako ga zovu, uključuje B6 AR 500 laganu balističku zaštitu za svaku unutrašnju ploču, koja odgovara B6-razredu oklopnog stakla na svim prozorima. Dodatni slojevi čine Escalade otpornim na kamenje, metke i druge predmete. Spolja izgleda kao tipični Escalade, osim jako zatamnjenih stakala, spuštenog stava i dodatnih svetala na rešetki.

Cadillac Escalade

Takođe dolazi opremljen sistemom sirene P1 koji pomaže svom vozaču da "rastera gomilu", dok run-flat gume obezbeđuju da će Escalade ostati u voznom stanju u svakom trenutku. Svi ti dodaci znače da će putnici AddArmour's Escaladea imati ozbiljan sloj zaštite od otmičara ili bilo koga s lošim namerama, navodi Jutarnji.hr.

Cadillac Escalade

Osim balističke zaštite, kompanija je doterala enterijer da bi pružila još luksuznije iskustvo. Vrhunac su dve kapetanske stolice za putnike pozadi koje dolaze s funkcijama grejanja, hlađenja i masaže. Putnički prostor je odvojen od vozača i ima dva dodatna padajuća sedišta ako želite da smestite dodatne osobe.

Cadillac Escalade

Cela kabina je presvučena visokokvalitetnom kožom u kombinaciji s Alkantara antilop oblogom i detaljima od tvrdog drveta. Tehničke karakteristike uključuju Samsung Smart TV koji je integrisan u srednji zid, vrhunski Sony audio sistem i tablete za potrebe infotainmenta.

Putnici imaju pristup rasklopivim stolovima, zavese za prozore za dodatnu privatnost, krovnom otvoru i dvozonskoj kontroli klime. Međutim, ako tražite prostor za prtljag, ovo verovatno nije pravo vozilo za vas jer je prtljažnik prilično mali zbog dodavanja dodatnih blindiranih zadnjih vrata, zbog čega kabina izgleda kao trezor.

Ako već posedujete Escalade i želite sličnan nivo zaštite i luksuza, cena pomenutih promena je 75.000 dolara. Za bilo koje drugo vozilo, AddArmour-ovi početni paketi zaštite počinju od 32.500 dolara.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: AddArmorčitanja : 663Komentari