home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Subaru Legacy

Aktuelna, sedma generacija Subaruovog Legacya se pojavila u modelskoj godini 2020, a za modelsku goodnu 2023 je pripremljena i manja restilizacija.

Doterani 2023 Legacy će na američkom tržištu startovati na jesen, pri čemu se japanski proizvođač nada da će njime zaustaviti pad prodaje koji u poslednjih godina dana za ovaj model iznosi skoro 10 odsto.

Subaru Legacy

Kako bilo, Legacy je za novu modelsku godinu dobio izmenjeni prednji deo, sa većom maskom, agresivnijim branikom i restilizovanim LED svetlima.

Subaru Legacy

Automobil će se kupcima nuditi sa paketima opreme Base, Premium, Sport, Limited i Touring XT, a treba pomenuti i najnoviju verziju EyeSight tehnologija pomoći vozaču (između ostalog se pominju nadgledanje mrtvog ugla, održavanje vozila u kolovoznoj traci i sistem automatskog kočenja).

Subaru Legacy

U ponudi MY2023 za Legacy Sport više nema 2,5 litarskog atmosferskog motora sa 182KS i 238 Nm pa potencijalnim kupcima ove verzije na raspolaganju stoji samo 2,4 litarski turbo benzinac sa 260KS i 375 Nm obrtnog momenta.

Subaru Legacy

Legacy Sport se ističe crvenim detaljima na prednjem grilu, sivim retrovizorima i zadnjim spojlerom, alu točkovima od 18 inča, sportski podešenim oslanjanjem, LED svetlima za maglu...

Sve verzije Legacya se opremaju pogonom na sva četiri točka (Subaru Symmetrical All-Wheel Drive) i Lineartronic CVT menjačem.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 350Komentari