home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bentley Flying Spur Mulliner Blackline

Bentley prikazuje specijalni Flying Spur Mulliner Blackline, i to u upadljivoj nijansi ljubičaste boje, koja je upotpunjena crnim detaljima i 22-inčnim aluminijumskim felnama.

Potonji dolaze sa samonivelirajućom centralnom značkom, koja je ekskluzivna za Mulliner. Točkovi takođe imaju "polirane džepove", koji čine jedine reflektujuće elemente na vozilu. Uz ovu konfiguraciju, kupac može da naruči i set Mulliner točkova od 22 inča u sjajno crnoj boji, takođe u ponudi sa Mulliner ekskluzivnim samonivelirajućim značkama, a koji takođe imaju reflektujući element koji dolazi u obliku hromiranih prstenova.

Bentley Flying Spur Mulliner Blackline

Svi spoljašnji elementi koji su obično hromirani sada dolaze u crnoj boji, osim prednje figurice. Satenski srebrni gornji poklopci retrovizora su ofarbani u sjajnu Beluga Black boju.

Bentley Flying Spur Mulliner Blackline

Nova Blackline specifikacija za Flying Spur Mulliner je dostupna sa V6 hibridnom konfiguracijom, kao i V8 i W12 pogonskim sklopovima.

Bentley Flying Spur Mulliner Blackline

U unutrašnjosti, odabir specifikacije Flying Spur Mulliner Blackline ne menja izgled britanske limuzine. Kupci i dalje mogu da naruče bilo koju konfiguraciju koju žele u kombinaciji sa Blackline specifikacijom za eksterijer.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 311Komentari