home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

New Abarth 500e

22 Nov 2022 - 15:52 Noviteti Link
New Abarth 500e

Abarth ulazi u potpuno novu eru debitovanjem potpuno električnog New Abarth 500e kako bi obogatio svoj asortiman modela.

New Abarth 500e

New Abarth 500e je opremljen baterijom od 42 kWh u kombinaciji sa snažnim e-motorom, što rezultira sa 113,7 kW/155KS i kombinuje performanse Scorpiona sa inovacijom električne mobilnosti. Može da postigne 100 km/h za samo 7 sekundi. Može se pohvaliti najboljim ubrzanjem u klasi, a u međuvremenu obezbeđuje nultu emisiju. Kada ste u žurbi, brzo punjenje dostiže 80% opsega za samo 35 minuta.

New Abarth 500e

New Abarth 500e je najuzbudljiviji Abarth 500 ikada u gradskoj vožnji, sa boljim performansama od Abartha 695 u pogledu odziva. U stvari, on je 1 sekundu brži u gradskim uslovima, što znači 50% brže ubrzanje od 20 do 40 km/h od njegovog kolege na benzin.

New Abarth 500e

New Abarth 500e je brži i van gradske vožnje, gde od 40 do 60 km/h može da postigne ciljanu brzinu za samo 1,5 sekundi - mnogo brže od svoje benzinske verzije, koja zaostaje za 15 metara i dostiže 60 km/h sekundu kasnije.

New Abarth 500e

Konačno, New Abarth 500e je prvi i jedini gradski automobil koji može biti opremljen generatorom zvuka, za one koji ne žele da odustanu od Abarthovog potpisa – nepogrešive Abarth „rike“. Generator zvuka prati performanse motora, verno reprodukujući zvuk Abarth benzinskog motora.

New Abarth 500e

Novi Abarth 500e je opremljen Uconnect ekranom osetljivim na dodir od 10,25" sa integrisanim navigacionim sistemom i potpuno novim Performance Pages - visokotehnološkim ekranom sa novom uzbudljivom Abarth grafikom.

Takođe, potpuno digitalni 7" klaster daje sve potrebne informacije - od brzine do dometa, trenutnog režima vožnje i statusa baterije - bez ometanja vozača sa puta.

Dostupna su tri režima vožnje sa fokusom na performanse – Turismo, Scorpion Street i Scorpion Track – koji vozaču pružaju potpunu slobodu da poboljšaju sportsku postavku i oslobode snagu svog Abartha u svakom izazovu na putu.

Na početku prodaje je ponuđen i New Abarth 500e Scorpionissima, i to kao ekskluzivno, potpuno opremljeno i privlačno ograničeno izdanje. Proizveden u samo 1.949 jedinica, što je broj koji odaje počast godini rođenja brenda, savršena je sinteza između ekskluzivnosti i sportskog duha. Dostupan je u hečbek i kabrio verziji i dolazi u novoj, uzbudljivoj Acid Green ili Poison Blue boji karoserije. Ovo novo ograničeno izdanje je vrh ponude i odmah je prepoznatljivo po Abarth bočnoj grafici.

New Abarth 500e Scorpionissima je opremljen ekskluzivnim 18-inčnim točkovima u titanijum sivoj boji, fiksnim staklenim krovom i zadnjim zatamnjenim staklima. Takođe dolazi sa sportskim pedalama sa ugraviranim logotipom, pragovima sa reljefnim natpisom Abarth, sportskim sedištima i alkantarom, vrhunskim trkačkim materijalom koji pruža tamni sportski izgled i najveću udobnost.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 442Komentari