home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Izgubljeni japanski ratnik se u desetoj generaciji konačno orijentisao prema evropskom kupcu. Honda Civic je opet nakon dužeg vremena na dobrom putu

Ništa goreg od spavanja na lovorikama. Upravo zbog toga je Honda sa modelom Civic doživela desetak i više košmarnih godina. Orijentisani na američkog kupca, pre svega stilski, ne samo da su promašili centar interesovanja evropske publike već i čitavu metu. Srećom, sve se menja, pa je tako i Honda usmerena pre svega na motociklizam i nautiku shvatila da bez novog, snažnog i popularnog Civica nema dobrog glasa i prestižnog imidža.

Koliko zbog nostalgije za prethodnim uspešnim modelom koji smo testirali još davne 2006. toliko zbog nade da nova vremena dosnose novi Civic, za upravljač ovog automobila sedam sa posebnim uzbuđenjem.

Kompletan članak na sajtu Vrelegume.rsčitanja : 848Komentari

Ako se ne varam, ranije je atmosferac 1,8 imao ubrzanje dosta slično ovom turbašu sa preko 180 ks (manje od 1 sec razlike).
A danas po ceni civic 1,0 turbo gadja nekadašnji 1,8 i-VTEC.
U kontekstu toga, civic sa 1,5 turbo je napravio baš veliki cenovni korak za civica.

Autor moron 19 Jun 2017, 10:10

Civic skuplji od Accorda, a kamoli starog CIVICa, ali da nije opremljen za sve pare, jeste. Sa - 2k bi bio odlicna ponuda, bar 1.0 varijante

Autor J4ZZER 19 Jun 2017, 14:18