home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nissan pick-up

Upravo smo doputovali sa ostrva KRF. Septembar je ove 2019. zaista bio idealan za obilazak Grčke i po mnogo čemu nama dragog ostrva.

 (Dalje)Škoda Karoq 2.0 TDI 4×4 Style

U Škodi su pokazali da ograničenje u dimenzijama ne mora obavezno da bude prepreka u kreiranju prostranog i udobnog automobila. Češki „bejbi SUV“ pokazao je mnogo kvaliteta, koji su dodatno pojačani u primercima sa bogatim paketom opreme

 (Dalje)

Fiat 500

„Amerikanci imaju Kleja, a mi imamo mene“ jedna je od čuvenih replika iz kultnog filma Lajanje na zvezde. Prilagođena našoj sferi interesovanja, ona bi mogla da glasi „Italijani imaju Fiat 500, a mi imamo Fiću“.

 (Dalje)

Cisitalia

Iako je njen plamen trajao kratko, tek nekoliko godina, Cisitalia je ostavila neizbrisiv trag na italijansku automobilsku industriju i automobilsku strast kao takvu.

 (Dalje)

Audi A6 50 TDI quattro tiptronic

Laki hibridni sistem sa snažnim i štedljivim dizelašem, kao i dizajn unutrašnjosti koji nas podseća na filmove naučne fantastike, osobine su kojima se ukratko može opisati novi Audi A6

 (Dalje)

Porsche Road Tour Serbia 2019

Na stazi Nacionalna vozačke akademije i na obroncima nacionalnog pakra Fruška Gora, imali smo priliku da isprobamo nove Porsche modele. Da li su automobili kompanije iz Stuttgarta "nešto posebno"?

 (Dalje)

Toyota Corolla

Do sredine šezdesetih, države širom sveta su se već navikle na posleratni mir i počele osetno da uživaju u komforu života. Posedovanje automobila je postalo deo tog komfora. Zato je kompanija Toyota tokom 1966. godine predstavila novi model Corolla i tu sred auto-boomers perioda.

 (Dalje)

Renault Clio (2020)

Na prezentaciji u Sloveniji, imali smo priliku da se "oči u oči" upoznamo sa novom, petom po redu generaciji modela Renault Clio.

 (Dalje)

Renault Clio

Najprodavaniji model francuskog giganta "Renoa", i jedan od najtraženijih automobila "B" segmenta u Evropi, model "reno klio", nastavlja osvajanje tržišta petom generacijom, koja je juče novinarima iz ovog dela Evrope, među kojima je bila i ekipa "Novosti" predstavljena u Sloveniji.

 (Dalje)

Volvo XC40 D4 A AWD Momentum

Novi Volvo XC40 je jedan od najkompletnijih automobila današnjice. Uz atraktivan dizajn idu brojna praktična rešenja, kvalitetni materijali i završna obrada ali i vozne karakteristike koje su za primer

 (Dalje)

Mercedes W123 Lang

Danas, Kina je jedno od vodećih svetskih automobilskih tržišta koje se konstantno uvećava i diktira trendove čak i najeminentnijim proizvođačima. Tako, BMW i Mercedes-Benz zbog kineskih kupaca proizvode Seriju 3 ondnosno C-Klasu sa produženim međuosovinskim rastojanjem, ali situacija je bila drastično drugačija pre nekoliko decenija.

 (Dalje)

Renault Safrane

U poređenju sa drugim evropskim proizvođačima, pa čak i sa tradicionalno avangardnim Citroenom, Renault je imao dosta neobičan pristup velikim porodičnim automobilima.

 (Dalje)

Škoda Scala Ambition 1.0 TSI 115 KS 6G

Dugo najavljivani novitet iz češke automobilske kuhinje stigao je napokon i na naše tržište.

 (Dalje)

Mercedes 280

Širom oglasa u regionu, svaki crni automobil američke proizvodnje ili pak Mercedes-Benz pre ili kasnije dobije epitet automobila koji je pratio Josipa Broza Tita.

 (Dalje)

Mini One 3 Door Automatic

Ako vam se dopada izgled novog Minija, još više će vam se dopasti način na koji se vozi. Mnogi ga porede sa kartingom, a nas je asocirao na nešto još bolje

 (Dalje)


1 2 3 ... 141 142 143  Sledeći»