home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Renault Clio 5

Ono što su superstarovi među poznatim ličnostima, to je Renault Clio među automobilima. Vole ga svi – žene i muškarci, stariji i mlađi, siromašniji i bogati. Svaka grupa će lako pronaći svoju omiljenu verziju „klija“ pete generacije

 (Dalje)MG A

Osim što je najveća planina Vojvodine, rezervat prirode i naocionalni park, Fruška gora je i komad automobilskog raja ispresecan vijugavim putevima koji pozivaju na otkrivanje i uživanje.

 (Dalje)

Fiat 500

Idealan za grad, majstorski pogođenih dimenzija,sa dobrim motorima, najnovijih eko normi, okretan , ovaj automobil će vam pružiti puno zadovoljstva. Sedišta su udobna, enterijer lep, funkcionalan

"La dolce vita"! "Večito mlad", "Ikona italijanskog dizajna", "Life style car"..."Fijat 500", ili kako mu još, pored svega gore navedenog Italijani tepaju "Cinquecento"...

 (Dalje)

Suzuki Swift 1,2 DualJet Premium

Novi Suzuki Swift je ubedljivo najštedljiviji i jedan od najzanimljivijih gradskih automobila za vožnju. Uz veoma povoljne cene stiže i vrlo bogata oprema

Nema dileme, Suzuki Swift je gradski auto koji nije kompromitovan negativnim komentarima vlasnika.

 (Dalje)

Audi Q8 vs BMW X6 vs Mercedes-Benz GLE Coupe

Oni su veliki, moćni i ekstravagantnog izgleda... Pokreću ih snažni šestocilindarski dizel motori, a zahvaljujući pogonu na sva četiri točka, lako se snalaze na svim podlogama.

 (Dalje)

Jaguar XJ6

Bila je to 1968. godina kada je doskorašnji glavni dizajner Jaguara Ian Callum prvi put ugledao najnoviju Jaguar limuzinu koja je na njega ostavila neizbrisiv životni trag. Ujedno, to je bio i poslednji automobil ove marke dizajniran od strane osnivača Sir Williama Lyonsa.

 (Dalje)

Toyota Yaris 1,5 Dual VVT-iE Bi-Tone

Malo stariji čitaoci će sigurno imati osećaj da vreme leti kada podsetimo da se Yaris pojavio pre 20 godina. Evo šta Yaris danas nudi

 (Dalje)

Nissan Qashqai

Kada ne želite da vas na nekoj auto-trci neko pretekne (ponekad, u dozvoljenim okvirima i na auto-putu) jednostavno dodate gas.

 (Dalje)

Renault Megane 1.3 Tce

U mnoštvu sve sličnijih, bezličnijih automobila, novi "reno megan" se izdvaja na prvi pogled. Atraktivan, dinamičnih linija,skladan sportski zavodljiv, odiše jedinstvenim francuskim šarmom, dizajnom koji , nekako poslednjih godina postaje i jedna od najprepoznatljivijih odlika ovog automobilskog giganta.

 (Dalje)

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Na marginama međunarodne prezentacije Mercedesovog električnog SUV-a  EQC, imali smo priliku da se upoznamo i sa modelom Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, koji na tržište stiže u septembru! 

 (Dalje)

Mercedes-Benz EQC

U neka vremena koja će verovatno ubrzo postati davna, vozači bi seli u auto, okrenuli ključ i krenuli ka svojoj destinaciji. Sa elektromobilnošću, radnje pre nego što sednete u automobil poprimaju elemente čekiranja na let avionom. Nije baš sve tako strašno, ali malo pripreme nikada nije na odmet.

 (Dalje)

Volkswagen Jetta

Sredinom sedamdesetih godina, hečbek karoserija uvela je pravu revoluciju u automobilsku industriju, a Volkswagenov Golf bio je jedan od tržišno najuspešnijih modela u novoj klasi gradskih automobila.

 (Dalje)

Hyundai Santa Fe

Bilo da se radi o društvenim mrežama ili našem 24-časovnom jurcanju koje zovemo životom, u modernom svetu postoji milion stvari koje utiču na našu pažnju. Sa tako mnogo ometanja, lako je postati zaboravan, čak i u situacijama koje mogu imati ozbiljne posledice.

 (Dalje)

Mazda 3

Uvek kada završimo test vožnju, detaljnije se upoznamo sa nekim novim modelom japanskig automobilskog giganta "Mazde", i uverimo se u vrhunske kvalitete vozila, sami sebi postavimo pitanje: - Šta će uraditi da sledeći model bude bolji od ovog!

 (Dalje)

Seat Leon Cupra

Nema muškarca koji nije poželeo da svakodnevno vozi pravi sportski auto a da mu istovremeno omogućava komfor porodičnog automobila. Jedan takav primerak je pred nama – Seat Leon Cupra

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 140 141 142  Sledeći»