home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW X1 18d xDrive

Najmanji X iz bavarske porodice više i nije tako mali, napunio je deset godina, vreme je da shvati život

 (Dalje)Opel Corsa

U Dalmaciji je u toku međunarodna prezentacija najnovije Corse.

 (Dalje)

BMW 2002

Muzejska kolekcija gospodina Predraga Obradovića od skoro je i zvanično bogatija za još jednu legendu bavarskog automobilizma.

 (Dalje)

Nissan Qashqai 1,7 4WD

O NISANU KAŠKAJ, već dugo se priča a komentari su širom Evrope veoma veoma pozitivni. Od svog rodjenja pa do danas KAŠKAJ je stekao baš veliki broj simpatizera a vremenom je ovaj krosover ili ako hoćete SUV, redizajniran, poboljšan, doteran, ulepšan, našminkan i verujte da nema vlasnika ovog popularnog vozila koji će vam reći nešto jako loše za NISANA KAŠKAJ.

 (Dalje)

Peugeot 208

Peugeot ne posustaje u napadu na premijum segment ni kada su u pitanju gradski automobili. Novi 208 je sofisticiran auto, sa mnogo naprednih rešenja preuzetih sa viših klasa

 (Dalje)

Mercedes-Benz GLB

U Malagi smo se družili sa modelom “za porodicu i prijatelje”, Mercedes-Benz GLB. Reč je o prvom Mercedesovom kompaktnom SUV-u sa 7 sedišta.

 (Dalje)

Hyundai Tucson

Prvi "hjundai tuson" se pojavio na drumovima 2004. godine. Tada su u ovom automobilskom gigantu ponudili vozilo robusnog izgleda, snažnih ali ekonomičnih motora, obiljne opreme u početnom nivou, pristupačne cene.

 (Dalje)

Buick Century

Osnovana 1899. godine, kompanija Buick jedan je od najstarijih severnoameričkih proizvođača automobila. Takođe, njen osnivač Dejvid Bjuik je 1908. godine igrao ključnu ulogu u osnivanju unije proizvođača pod imenom General Motors, zajedno sa industrijalcem Vilijemom Durantom.

 (Dalje)

Hyundai Tucson

Ko je lepši - mlađi brat, ili stariji? Najveći takmac "hjundai tusonu" nije bila konkurencija, već prvo koleno - rođeni brat "sportidž". Pre više od pola decenije, mlađi u porodici bio je među najlepšim krosoverima na tržištu, ali onda se "tuson" obukao u moderno odelo i sada je verovatno najatraktivniji mali SUV u klasi.

 (Dalje)

Zastava 101

Jugoslovenski Mustang, Zastava 101, proizvodio se 37 godina, pre 11 godina je njegova proizvodnja prestala (21.11.2008), serijska proizvodnja je počela pre 48 godina (16.11.1971). Iako veteran, još uvek je deo svakodnevnog saobraćaja. Njegov italijanski brat Fiat 128, kao koncept, u ovoj godini puni 52 godine. 

 (Dalje)

BMW E30 Cabrio

Ako je crvena boja strasti, a kabriolet karoserija koja najviše asocira na slobodu, recept za savršen automobil prilično je jednostavan. U zavisnosti od preferencija, mali crveni kabriolet može se začiniti na različite načine.

 (Dalje)

Tesla Model 3

Brend automobila Tesla ili sasvim nekritički obožavate ili ste namćorasti  hejter gori od onih na društvenim mrežama. I za jedne i za druge, evo našeg blic testa da dokažu koliko su u pravu, a za neodlučne možda da se odluče…

 (Dalje)

Toyota C-HR

Dizajneri i inženjeri "Tojote" pred sobom su imali, čini se, jedan od najtežih zadataka u karijeri - napraviti još atraktivniji i bolji, ekonomičniji i dinamičniji, krosover koji od 2016. kada je predstavljen, postavlja nove standarde, ne samo u svojoj klasi - "C- HR".

 (Dalje)

Volvo S60 T5

Volvo, sinonim jedne epohe, sa granice kliničke smrti vraćen je kineskom medicinom u život. Želi on mnogo više od toga, pa i da bude premijum

 (Dalje)

Ford Fiesta 1,1 Business

Uvoznik vozila marke Ford za našu zemlju, Grand Motors, obezbedio je više nego atraktivne cene nove „fijeste“. Ona može da se nabavi već od 9.990 evra, sa klima-uređajem. Reč je o modelima sa „trend“ paketom opreme i slabijim atmosferskim motorom zapremine 1,1 litra sa 70 konjskih snaga.

 (Dalje)