home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MINI Cooper S

Restlizacija treće generacije popularnom mališanu je podarila blago osvežen izgled, a osim kozmetičkih izmena, važnu promenu donosi novi automatski menjač sa dvostrukim kvačilom

 (Dalje)Renault Scenic Initiale Paris TCe 160 FAP

U ponudi automobila u toku je stvaranje novog svetskog poretka, samo, pitanje je gde će nas odvesti. A do tada, da li smo zaboravili na MPV?

 (Dalje)

 Ford Focus 1.0 EcoBoost 125 ST-Line

Koje su prednosti i mane novog Ford Focus 1.0 EcoBoost 125 ST-Line? Detaljan test!

 (Dalje)

Admiralski brod SUV klase je stupio na scenu. Ne samo kao na izgled najveći Audi već i kao model koji je značajno pomerio granice

 (Dalje)

BMW M5 Competition

I od odličnog može bolje! Ako vas običan BMW M5 ne ispunjava u dovoljnoj meri, obratite pažnju na novi M5 Competition koji se ističe ekskluzivnom notom i nudi više snage, unapređeno oslanjanje i vrhunske karbon-keramičke kočnice

 (Dalje)

Voziti sportski kupe ili SUV? Zašto ne oba! Najbolje od jednog i drugog sveta BMW je spojio u svojoj novoj generaciji modela X4.

 (Dalje)

Nissan X-Trail 2.0 dCi AT 4×4

Nissan je osvežio aktuelni X-Trail i na prvi pogled ga je baš dosta vizuelno izjednačio sa Qashqai modelom, koji je izuzetno popularan u svojoj kategoriji.

 (Dalje)

Peugeot 308 1.2 PureTech Active

Peugeot je početak ovog veka obeležio lutanjem, praveći po svaku cenu nove, drugačije i ponekad nepotrebne automobile. Kada se pre nekoliko godina sabrao, napravio je hit koji je ovenčan titulama.

 (Dalje)

Citroen Xsara

Ovaj auto, izgleda, „pljuju“ samo oni koji ga nikad nisu imali. Tako bar kažu vlasnici, navodeći da su vrlo zadovoljni i da je u odnosu na plaćenu cenu reč o fantastičnom modelu. Pa u čemu je onda problem, zašto Xsara nije popularnija?

 (Dalje)

Ford Fiesta Active 1.0 Ecoboost 140

Obuvena u čizme za blato, Ford Fiesta Active poseduje nekoliko lakih off-road atributa. Vizuelni efekat je postignut, a za ostalo koga još briga. Važno je da podseća na nekakav SUV

 (Dalje)

Nissan Qashqai

Šta se dogodi kada se Nissan Qashqai, jedan od najprodavanijih u svom segmentu, malo drugačije konfigurše

 (Dalje)

Lada Vesta 1.6 16V Lux

Dobila je ime po rimskoj boginji vatre i ognjišta, koju su Rimljani smatrali zaštitnicom porodice kao i cele rimske države. Lada Vesta je pravo iznenađenje, počevši od dizajna, proporcija, bogate opreme pa do solidnih voznih karakteristika.

 (Dalje)

Audi Q8 50 TDI quattro S Line

U prvi mah, sada bi mogli reći da i od Q7 postoji veći... Audi! To je novi, luksuzniji i tehnološki napredniji elegantni SUV u formi kupea sa četvora vrata, model Q8. Međutim, to da je najveći u „družini četiri prstena“ je samo delimično tačno, ali da je dovoljno moćan da opravda epitet top modela, to je apslolutno tako!

 (Dalje)

Volkswagen Polo 1,0 Comfortline

Nova, šesta generacija Volkswagen Pola po dimenzijama je nadmašila ne samo prethodnika, već i „golfa četvorku“. I ne samo dimenzijama, utisak kvaliteta je nešto što dominira

 (Dalje)

Ford Fiesta Modli

Imali smo verujte pravo zadovoljstvo….od mladog šefa marketing  službe GRAND MOTORSA, VUKA MALOVIĆA, zadužili smo NOVU FORD FIESTU 1.5 TDci 85 KS i onda smo se po aktuelnom beogradskom kijametu, po gužvi i snegu uputili ka Novom Beogradu, na ugovoreni sastanak sa čuvenim i nekada vrlo popularnim radio vodeteljem ZORANOM MODLIJEM.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 130 131 132  Sledeći»