home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na Jadranskom sajmu u Budvi, danas je svečano otvoren 16. Sajam automobila.

Prisutne goste, u ime Jadranskog sajma, pozdravio je Rajko Bujković, izvršni direktor, a Sajam je otvorila Mirel Radić Ljubisavljević, pomoćnik ministra saobraćaja i pomorstva Crne Gore, koja je tom prilikom izjavila:

- Zadovoljstvo nam je što je Sajam ponovo uspeo da okupi veliki broj izlagača na jednom mestu, koji će posetiocima u narednim danima biti u mogućnosti da predstave premijerna izdanja i noivtete poznatih svetskih brendova čiji su zastupnici.

- Raduje velika raznovrsnost i kvalitet ponude, ne samo izlagača odnosno njihovih zastupnika iz sveta automobilske industrije i motocikala, već i prisustvo lizing kompanija i osiguravajućih kuća koje će prezentovati svoje usluge koje za cilj imaju omogućiti potencijalnim kupcima nabavku vozila po najpovoljnijim uslovima. Ovo je vrlo značajno ako uzmemo u obzir da još uvek automobilska industrija posluje otežano u uslovima ekonomske krize.

- Ako uzmemo u obzir važnost održavanja vozila u cilju njihove bezbedne upotrebe u saobraćaju, evidentno je da je Sajam okupio i najvažnije zastupnike ovog pratećeg segmenta auto industrije – oprema za tehničke preglede vozila, oprema za automobile, pneumatici, maziva.

- Programski deo Sajma imaće obeležja edukativnog karaktera, predavanjima iz oblasti bezbednosti saobraćaja, ali i zabavnog karaktera – dodele nagrada za najbolje izložene modele automobila u različitim kategorijama, kao i nagradna igra za posetioce, izjavila je Radić Ljubisavljević.

16. Sajam automobila biće otvoren do nedelje, 13. oktobra, a radno vreme za posetioce je od 10 do 19h.

PR Jadranski sajamčitanja : 2178Komentari

Najlepše za naslovnu fotografiju! Greh je ne otići.

Autor monoblok 09 Okt 2013, 18:55

Pocu bar zbog hostesa :D

Autor Masha 09 Okt 2013, 21:01