home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Od šestog do osmog decembra na Šumadija sajmu u Kragujevcu će biti otvoren Sajam automobila. Okupiće se uspešne dilerske kuće, prodavci najnovijih modela iz auto-industrije, komponentaši i proizvodjači opreme, osiguravajuće kuće i lizing kompanije.

Biće prisutno 15 izlagača iz Srbije i regiona sa svojim ponudama i sajamskim popustima, a premijerno će u Srbiji biti predstavljeni modeli kuće Mercedes i BMW X5 proizvedenog ove godine.

Iako zbog ekonomske krize Sajam automobila prošle godine nije održan, pa je to menadžerima Šumadija sajma otežalo okupljanje izlagača na jednom od tri najposećenije godišnje manifestacije, ovogodišnji sajam je, prema oceni organizatora ispunio očekivanja u pogledu broja izlagača i kvaliteta sajamske ponude.

“Sajam smo hteli da održimo uprkos svemu, jer je Kragujevac grad automobila sa dugom tradicijom i to želimo da podržimo i ovim sajmom, rekao je Dejan Dačović, direktor sektora sajamskih manifestacija “Šumadija sajma”

Sajam je za posetu otvoren od šestog decembra, a ulaz i parking su besplatni.

Opis sajma

Posećena i atraktivna sajamska manifestacija u kalendaru “Šumadija sajma”. Okuplja uspešne dilerske kuće, prodavce najnovijih modela iz svetske auto-industrije, uz brojne komponentaše i proizvodjače opreme koja sledi auto-industriju

Robne grupe

Auto dileri, lizing kompanije

Organizator

Šumadija sajam Kragujevac

Radno vreme

10h-19h

Cena ulaznice

Besplatno

Parking

Besplatno

Katalog (pdf)

Izvor: Sumadijasajam.rsčitanja : 2612Komentari

Naravno, sve je besplatno. Nije to Beograd pa da sve naplacuje.

Autor B.M. 05 Dec 2013, 18:06