home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Auto-moto berza

Na Novosadskom sajmu svečano je otvorena četvrta Auto-moto berza koja će trajati do nedelje  18. septembra. Cilj održavanja ove priredbe je promocija automobilizma i povezivanje potencijalnih kupaca i prodavaca polovnih vozila. Berzu je svečano otvori pomoćnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja, Slobodan Karličić, koji je rekao da će Agencija uvek podržavati ovakve događaje.

Auto-moto berza

- Biće nam veoma drago da u narednom periodu podržimo ovakve i slične manifestacije, jer je Agencija za bezbednost saobraćaja institucija koja želi da podrži sve one koji imaju dodirne tačke sa vozilima i sa saobraćajem, rekao je Karličić i prisutnima poželeo prijatne trenutke na Novosadskom sajmu.

Auto-moto berza

Predsednik Saveza vozača Vojvodine i organizator Auto moto berze, Marko Topo, se zahvalio na podršci koju je dobio od Grada Novog Sada, gradonačelniku Milošu Vučeviću i članu Gradskog veća za privredu, Miloradu Radojeviću, ali i Novosadskom sajmu kao i svima koji su uzeli učešće u organizovanju događaja.

- Manifestacija se održava po četvrti put i verujem da ste upoznati  sa programom, ali ono što uporno ponavljam je da suština održavanja ove priredbe nije ekonomska ili trgovinska. Ovde je suština u nečemu drugom - socijalnom momentu, gde svi oni koji čine moto svet upravo kroz ovu manifestaciju imaju priliku da se prikažu, predstave ono što rade, čuje se njihov glas, njihovi problemi, njihovi projekti i zbog toga je ideja Auto moto berze specifična, rekao je Topo i najavio  u naredna dva dana ozbiljan Truck Show i Drift program uz najpoznatije drift vozače.  

- Čim se dešava četvrti put to znači da ima svoju težinu i da ima svoju razvojnu komponentu pa smo u tom smislu i pre nekoliko dana sa organizatorima Auto moto berze potpisali ugovor na pet godina, što znači da ovaj događaj ima svoje mesto u našem kalendaru, rekao je generalni direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković.

Cvetković se zahvalio izlagačima i dodao da je ove godine, Berza zauzela impozantan izlagački prostor od 16.000 m², Halu “Master”, Halu 1, Aulu i otvoreni prostor Sajmišta, što je još jedna potvrda da priredba iz godine u godinu privlači sve veći broj izlagača i ljubitelja prevoznih sredstava.

Kapije Novosadskog sajma biće otvorene za publiku u subotu od 10 do 20 i u nedelju od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 250 dinara, a prodaja je organizovana na blagajnama Novosadskog sajma. Organizator Auto moto berze je Savez vozača Vojvodine uz podršku Grada Novog Sada, dok je Novosadski sajam suorganizator manifestacije.

Izvor: Sajam.net

Video I : Samo Novi Sad

Video II: Mojnovisad.comčitanja : 4228Komentari