home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Juče je u prisustvu porodice, prijatelja i velikog broja obožavaoca u rodnom mestu Korijani u Italiji, sahranjen vozač tima Honda Gresini, Marko Simončeli, koji je tragično završio posle incidenta u Maleziji.

Na sahrani je bio i Valentino Rosi koji je bio Markov veliki prijatelj i koji je na žalost takođe učestvovao u incidentu. 

Sa druge strane, vlasnik tima Honda Gresini, koji se takođe oprostio od Simončelija najavio je da bi možda moglo da dođe do promene odluke o neučestvovanju na poslednjoj trci sezone u Valensiji.  Fausto Gresini je najavio da bi možda i mogli da se pojave iako je u ponedeljak bio izričit rekavši da otkazuju prisustvo na trci.

„Jedino sam siguran u ovom trenutku da moj tim neće učestvovati na testovima koji su planirani sa novim motorima posle trke u Valensiji“ izjavio je Fausto.

Ako bude i definitivno odlučio da se njegov tim pojavi u Valensiji od 4-6 novembra, stajaće broj 58 u njihovoj garaži tokom celog vikenda, broj koji je nosio Simončeli. Preostali vozač u najjačoj klasi je Hiroši Aojama dok su u Moto 2 klasi Mikele Piro i Juki Takahaši.

Preuzeto sa : Supersport.rsčitanja : 971Komentari

Tuga. Počivaj u miru care... :(

Autor PITBULL™ 28 Okt 2011, 11:36

Tuga.RIP

Autor beopozit 28 Okt 2011, 11:51