home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Izgleda da se čelnicima Meklarena ne žuri preterano da produže ugovor sa Luisom Hamiltonom uprkos njegovim izjavama da je spreman da posveti deo svoje budućnosti timu na duže staze.

Hamiltonov ugovor važi do kraja sledeće sezone, i bilo je spekulacija da će ga možda poželeti iz Red Bula, još otkad je provaljeno da je pričao sa Kristijanom Hornerom, glavnokomandujućim tima Red Bul, tokom GP Kanade. 

Ipak, iako je Dženson Baton već vezan ugovorom koji traje malo duže za Meklaren, izgleda da sa Hamiltonom nemaju osećaj da je potrebna žurba. Čelnik tima Meklaren, Vitmarš, kaže o svemu: “Videćemo, Luis i mi imamo stvarno dobru saradnju i on voli tim, a mi ga poznajemo dugo. Nema potrebe da sada stavljamo neki vremenski okvir na našu saradnju“.

Luis Hamilton je takođe prokomentarisao ceo slučaj: „Ni ja nisam u žurbi, jer mislim da ne postoji neki realan pritisak i veoma sam posvećen timu tako da ne mislim da sada nešto mora da se desi. Samo moram da se fokusiram na sledeću sezonu. Martin (Vitmarš) je već pričao da bi trebali da potpišemo novi ugovor. U nekom trenutku, kada dođe vreme za to, sešćemo i dogovorićemo se. Još jednom, najvažnija stvar je da se fokusiram na sezonu koja je pred nama. Imam pozitivan osećaj o svemu, i mislim da bi trebalo da budem srećan zbog pozicije na kojoj sam. Još uvek sam veoma srećan zbog prilike koju imam i zadovoljan sam što mi ugovor traje barem još godinu dana.“

Preuzeto sa: Supersport.rs


čitanja : 1239Komentari