home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Rosi Lorenco

Kako prenosi Sport Klub, šef ekipe Petronas Jamahe Razlan Razali je govorio o tome da bi Valentino Rosi i Horhe Lorenco mogli da budu vozači ove satelitske ekipe od naredne sezone u MotoGP šampionatu.

Valentino Rosi u 2021. godini sigurno neće biti u fabričkoj Jamahi. Ako i dalje bude vozio u MotoGP šampionatu verovatno će biti u Petronas Jamahi za koju je i sam rekao da mu je najrealnija opcija.

Postavlja se pitanje ko bi mu bio kolega u garaži, a iako je sam rekao da to mesto najviše zaslužuje Franko Morbideli koji i trenutno vozi za Petronas Jamahu, neki spekulišu da bi to mogao da bude Horhe Lorenco koji se povukao, ali je trenutno test vozač Jamahe.

"Nezgodno ali interesantno u isto vreme. Točak se još nije okrenuo u 2020. godini tako da nismo još tu. Imamo testove i nekoliko trka dok se neko ne pokaže. Nećemo da mislimo o tome. Interesantan je predlog, ali kada dođe vreme sešćemo i razgovarati", rekao je šef Petronas Jamahe Razlan Razali.

Franko Morbideli nema ugovor za 2021. godinu tako da će i on morati da se dokaže da zaslužuje mesto u ovom timu.

"Ima veliki broj mladih vozača koji su nam na vidiku u 2021. godini i vozači koji budu dobro vozili će definitivno biti među opcijama za sledeću sezonu", dodao je Razali.

Izvor: Sportklub.rs

Foto: Mirco Lazzari gp/Getty Imagesčitanja : 287Komentari