home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Angelev-Gadžev

Posle šest brzinskih ispita ukupne dužine 84.94 kilometara prvog dana 54. Srbija relija koji se vozi u okolini Vrnjačke banje i na obroncima Kopaonika vodeća je posada iz Bugarske Miroslav Angelov – Georgi Gadžev u škodi fabiji R5. Sa zaostatkom od 1:05.6 minuta na drugom mestu u generalnom plasmanu su njihovu sunarodnici Plamen Stajkov – Kafir Kadir takođe u škodi fabiji R5. Tik iza njih na poziciji tri sa zakašnjenjem od 36 sekundi su Anton Titov – Aleksandar Spirov u škodi fabiji R5.

Nenad Vićentić – Ivan Jevtić za volanom pežoa 208 je najbolje plasirana domaća posada u generanom plasmanu i posle prvog dana zauzima sedmu poziciju. U prvih deset na devetom mestu nalazi se posada Vladica Rabrenović – Radimil Radivojević u reno kliu R3.

Od 49 posada na startu posle pomenutih šest brzinskih ispita na kraju prvog dana stiglo je tačno 40. Sledi zaslužena pauza za vozače i suvozače i mukotrpan rada mehaničara u servisu koji će u zadatom vremenskom intervalu probati da otklone sve nedostatke na takmičarskim spravama. Devet posada je van igre, ali po pravilima super relija, svi koji nisu imali ozbiljnije kvarove, odnosno oštećenja usled izletanje moći će sutra da nastave.

Drugog dana 54. Srbija relija na programu je pet brzinskih ispita ukupne dužine 66.77 kilometra, a idealno vreme za pobedničku posadu je 15.29 na ciljnoj rampi u centru Vrnjačke banje.

Izvor: Plumrace.comčitanja : 328Komentari