home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Sajam automobila u Ženevi je povod za sledeću etapu ofanzive Volkswagen modela. U seriji svetskih premijera, Volkswagen predstavlja i krajnje ekonomičan Golf TDI BlueMotion.

 (Dalje)

Roush Ford Mustang RS V6

15 Mar 2013 - 08:12 Tuning Link

Roush Performance je najavio svoj RS V6 tjuning program za Ford Mustang sa V6 motorom, modelske godine 2014.

 (Dalje)

Italijanski automobilski koncern Fiat razmatra mogućnost proizvodnje modela Jeep Grand Cherokee u fabrici Taganrogski automobilski zavod (Tagaz) u Rostovskoj oblasti u Rusiji, rekao je predstavnik ruske fabrike na sednici Arbitražnog suda Rostovske oblasti.

 (Dalje)

Uz uštedu od čak 2.640 evra, odnosno po ceni od 12.990 evra sa PDV-om, može se postati vlasnik Mazde 3 Special 1.6 TE.

 (Dalje)

U akcijskoj ponudi SEAT uvoznika za Srbiju nalazi se više modela ovog proizvođača. U nastavku možete pogledati cene modela iz akcijske ponude.

 (Dalje)

BMW Blog je razgovarao sa prvim čovekom BMW-ove M divizije, Friedrichom Nitschkeom. Evo šta je izjavio.

 (Dalje)

Rekordni neto profit za BMW

14 Mar 2013 - 23:34 Vesti Link

Kako prenosi Beta, nemački BMW je povećao neto profit prošle godine za 4,4 odsto, odnosno 5,1 milijardu evra što je najviše do sada u istoriji te kompanije.

 (Dalje)

Kompanije Siemens i Scania, koja je u vlasništvu Volkswagena, sklopile su sporazum za razvoj električnih pogonskih sistema za kamione. Kompanije planiraju da proizvode komercijalna vozila kombinovanjem stručnosti Siemena u vezi električnog napajanja i znanja Scanie iz domena električnih tramvaja i električnih kamiona.

 (Dalje)Gradske gužve igraju se živcima Ferrarijevih vozača više nego ostalima

Nekako je logično pretpostaviti da je svaki kupac Ferrarija srećan svojim izborom i uopšte mogućnošću pribavljanja tako skupe zverke. Naravno, postoje nezadovoljni vozači koji nikada neće dobiti priliku da sednu za upravljač jedne Berlinette, ali kako objasniti smrknuta lica vlasnika superautomobila iz Maranella?

 (Dalje)