home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mazda je na radost brojnih fanova potvrdila da nije odustala od planova o razvoju nove generacije svog rotacionog motora. Japanski proizvođač je prestao da proizvodi Renesis rotacioni motor u junu 2012., ali dobra vest je da kompanija nije u potpunosti odustala od ove tehnologije.

 (Dalje)Svaki put kada CEO Lamborghinija, Stephane Winkelmann, da intervju, završi ga sa rečima da još uvek čekaju zeleno svetlo za Urus SUV. To nam govori dve stvari: Urus još uvek nije realan onoliko koliko bismo mi želeli, kao ni da sam Winkelmann nije siguran šta ide u serijsku proizovdnju a šta ne.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Zbog krize, slabija prodaja novih automobila na tržištu u našoj zemlji. Prošle godine prodato 23.000, za deset hiljada manje nego 2011.

 (Dalje)Mark Veber veruje da je Red Bul radio bolje nego ikada tokom zime i da su svi bili veoma zauzeti tokom testova. Uprkos lošem vremenu koja je uticala na program testova poslednjeg dana, Australijanac je oduševljen napretkom koji je napravljen i ubeđen je da će tim još bolje funkcionisati u 2013.

 (Dalje)

Kinez Ćingdao iz provincije Šandong upregao je kravu da vuče njegov skupoceni automobil po gradu u znak protesta jer lokalni zastupnik BMW nikako nije znao da mu popravi automobil.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, francuski Reno je blizu dogovora sa radnicima o zamrzavanju rasta plata, koje je potrebno da bi se izbeglo zatvaranje fabrike i otpuštanje zaposlenih.

 (Dalje)

Izvor: Politika.rs

Dve milijarde evra deviznog priliva u ovoj godini od očekivanog izvoza oko 160.000 vozila smanjiće deficit i povećati BDP

 (Dalje)

VIDEO: Lamborghini muzej

23 Feb 2013 - 09:59 Video Link

U nastavku možete pogledati i listu svih Lamborghinija u ovom videu.

 (Dalje)