home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dacia pic nic

2 Okt 2012 - 19:08 Vesti Link

U prijatnoj atmosferi Specijalnog rezervata prirode Zasavica, pored Sremske Mitrovice, u subotu, 29. septembra 2012. organizovan je veliki Dacia pic nic za sve vlasnike Dacia vozila.

 (Dalje)Holandska kompanija VDL je saopštila da je potpisala ugovorom po kome će preuzeti Mitsubishijevu fabriku NedCar u Holandiji, kao i to da će od 2014. godine tamo početi da se proizvode Minijeva vozila.

 (Dalje)

Zahvaljujući kamerama montiranima iza vetrobranskog stakla, trendu koji je veoma popularan u Rusiji, pošlih meseci mogli smo da vidimo smešne, ali i zastrašujuće saobraćajne situacije iz te najveće zemlje sveta.

 (Dalje)

Dacia je na Salonu u Parizu prošle nedelje održala premijeru novog Sandera (uz Sandero Stepway i novi Logan), a evo kako bi eventualno mogla da izgleda trovratna verzija, ako se naravno u Renaultu uopšte odluče da se ovakav Sandero ikada i pojavi u prodaji.

 (Dalje)

Kako prenosi magazin Motor Trend, nova generacija Chevrolet Silverada će dobiti i luksuznu verziju koja će nositi High Country oznaku.

 (Dalje)

Iz Volkswagena je stigla i zvanična potvrda da će njihov najluksuzniji model dobiti naslednika.

 (Dalje)

Toyota je najavila planove o predstavljanju Smart Insect koncepta (Information Network Social Electric City Transporter) na CEATEC sajmu u Japanu. Insektoliko vozilo se opisuje kao "sledeća generacija komunikacijski umreženog koncepta", a radi se o električnom jednosedu opremljenom senzorima pokreta, tehnologijom prepoznavanja glasa i naprednim sistemima predviđanja ponašanja.

 (Dalje)

Volkswagen je u Drezdenu dodelio tradicionalnu nagradu za kvalitet servisa (VSQA), a i ove godine nagrađeno je sto partnera, među najboljim međunarodnim servisnim partnerima.

 (Dalje)

Zbog slabe potražnje (ili možda nerealno velike produkcije), grupacija PSA Peugeot Citroën je objavila da će u četvrtom kvartalu ove godine privremeno, na 21 dan, obustaviti proizvodnju u svojoj fabrici u Trnavi.

 (Dalje)

Prvi čovek Formule 1 Berni Eklston izrazio je nezadovoljstvo zbog novih V6 turbo motora koji će se uvesti u "najbrži cirkus" od 2014. godine.

 (Dalje)

U nastavku pogledajte video zabaležen tokom druge faze italijanske promo-turneje “Tour 500L” koja je osmišljena da italijanske kupce upozna sa novim Fiatovim adutom 500L, pogledajte utiske i komentare protagonista test vožnje novog gradskog salonskog automobila.

 (Dalje)

VIDEO: Hyundai i20 WRC

2 Okt 2012 - 10:31 Video Link

Nešto više o Hyundaiju i20 WRC možete pročitati OVDE.