home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U formi Maleni „italijan“ je jedno od najvećih imena u B-segmentu. Model s testa s jednim rezervoarom prelazi gotovo 1.000 km

 (Dalje)VIDEO: Maserati Ghibli

24 Jun 2013 - 21:00 Video Link


Izvor: B92.net

Ford je predstavio svoj novi bezbednosni sistem, Electronic Brake Light. Sistem je projektovan tako da upozori vozača na mogući sudar ako dođe do iznenadnog kočenja vozila koje se nalazi ispred, a koje nije u vozačevom vidokrugu.

 (Dalje)

Renault Twizy Cargo

24 Jun 2013 - 19:25 Noviteti Link

Renaultovo električno vozilo Twizy je sada dostupno i u novoj verziji – Cargo.

 (Dalje)

Kineski Beijing Auto priprema SC20, novi SUV model koji bi na tamošnjem tržištu u prodaji trebalo da se pojavi do kraja ove godine, nakon premijere u septembru na Chengdu Auto Show-u.

 (Dalje)

BMW je danas kratkim saopštenjem najavio novi Active Tourer Outdoor Concept koji će premijeru imati na 2013 OutDoor izložbi u Fridrihšafenu u Nemačkoj.

 (Dalje)

Dok će Amerikanci novu Hondu Accord Hybrid dobiti u oktobru ove godine, u Japanu je ovaj model već dostupan kupcima, a na raspolaganju je i Mugen paket.

 (Dalje)

Subaru XV Hybrid

24 Jun 2013 - 16:43 Noviteti Link

Prvi serijski hibridni model iz Subarua je XV Hybrid koji je sada dostupan kupcima u Japanu, a premijeru je inače imao na poslednjem Salonu automobila u Njujorku.

 (Dalje)

Citroen je nedavno blago doterao aktuelnu, drugu generaciju modela C3, dok će njegova treća generacija po pisanju francuskog magazina Auto Plus na tržište stići tokom 2015. godine.

 (Dalje)

Foto: Drivr.beAmerički kaskader, Majk Rajan, na trkama kamiona učestvuje već više od deceniju, a uskoro će se ponovo pojaviti na trcki Pajks Pik, u jednoj fantastičnoj mašini.

 (Dalje)

Na osnovu vremena prolaska kroz naplatne rampe računaće se prosečna brzina i kazniti svi koji su vozili brže od 120 kilometara na sat

Policija će uskoro kontrolisati brzinu svih vozača na auto-putu. Na osnovu vremena prolaska kroz naplatne rampe izračunavaće se prosečna brzina i kažnjavati svi koji voze brže od 120 kilometara, saznaje "Kurir".

 (Dalje)