home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mitsubishi je Colt Plus (produžena i prostranija verzija na bazi Colt modela iz 2002.) promovisao 2004. godine, u međuvremenu je doživeo i manje doterivanje, a sada se na Tajvanu pojavila i njegova redizajnirana varijanta sa značajnijim vizuelnim izmenama.    

 (Dalje)

VIDEO: 2014 Scion tC

27 Sep 2013 - 06:56 Video Link


Pitate se zašto se proizvođači automobila okreću od čelika velike čvrstoće ka aluminijumu za pravljenje šasija i karoserija (tela) vozila ? Ne razmišljajte dalje, to je zbog masovnog smanjenja trajanja životnog ciklusa potrošnje energije.

 (Dalje)

Drzak na stazi, sladak i slatkorečiv van staze, Mark Markez iz nedelje u nedelju ima sve više navijača i dokazuje da Moto GP ostaje u sigurnim rukama. Baš sigurnim.
 (Dalje)

VIDEO: Ram 1500 EcoDiesel

27 Sep 2013 - 03:24 Video Link


Kompaktni monovolumen novi Kia Carens je od strane Euro NCAP, vodećeg evropskog udruženja na polju bezbednosti u saobraćaju, dobio maksimalnih 5 zvezdica za bezbednost kod sudara.

 (Dalje)

VIDEO: 2014 Fiat 500L

27 Sep 2013 - 00:58 Video Link


Prodavci novih automobila dovijaju se na razne načine kako bi u kriznim vremenima namamili kupce. Kredit bez kamate na 60 meseci. Nude popuste, besplatno osiguranje...

 (Dalje)

Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora spektakularno je prvi put u Srbiji, u elitnom prostoru Jugoslovenskog dramskog pozorišta, predstavila „najbolji automobil na svetu“ – novu S-Klasu.

 (Dalje)

Jaguarova nova manja limuzina, za koju se veruje da će nositi oznaku XS i koja će biti konkurencija BMW-ovoj seriji 3 i sl, pored limuzinskog kupcima će biti ponuđena u još dva dodatna karoserijska oblika, odnosno kao coupe i kao karavan.

 (Dalje)

O BMW-u seriji 1 u klasičnoj sedan verziji se priča već neko vreme, a poslednje vesti kažu da Bavarci zaista razvijaju seriju 1 sa 4 vrata (pod kodnom oznakom NES - New Entry-level Sedan).

 (Dalje)

OK-Chiptuning nam predstavlja svoj novi tjuning paket za nedavno obnovljenu Škodu Superb (u ovom slučaju za karavanski Superb Combi).

 (Dalje)

Lexus je svoje novo koncept vozilo LF-NX premijerno prikazao na poslednjem Salonu automobila u Frankfurtu, a u međuvremenu se pojavio i render koji nam pokazuje kako bi trebalo da izgleda njegova serijska verzija.

 (Dalje)

Prema navodima pojedinih francuskih medija Opel planira da proizvodi novi Zafira model u Peugeotovoj fabrici u francuskom gradu Sošou. Trenutna generacija Zafira modela se proizvodi u Opelovoj fabrici u Bohumu koja će biti zatvorena na kraju 2014.

 (Dalje)