home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Honda je u svoju ponudu uvrstila novi multimedijalni uređaj za aktuelne modele CR-V i Accord koji uključuje više elemenata dodatne opreme u jedan uređaj i u velikoj meri doprinosi komforu korišćenja automobila.

 (Dalje)MINI je saopštio da će na predstojećem Essen Motor Show-u (od 1. do 9. decembra) predstviti nove opcije za model Countryman.

 (Dalje)

Britanski Kahn Design je objavio kratko saopštenje i nekoliko slika o svom wide-body programu za BMW X6.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Model predstavlja nastavak proverenog recepta sa dalekog istoka „što više za vaš novac“

 (Dalje)

Ove nedelje Renault proslavlja prvu godišnjicu svog električnog kombija (lako komercijalno vozilo - LCV), Kangoo Z.E. Skoro pre godinu dana, lansiranje prvog malog Renault kombija bez emisije izduvnih gasova (Zero Emission), ukazalo je na početak tržišne ofanzive električnih vozila iz Renaulta.

 (Dalje)

Nissan je i zvanično potvrdio da će kupcima u Indiji pod svojim znakom ponuditi Duster SUV koji se trenutno prodaje pod Dacia i Renault oznakama.

 (Dalje)

MR Car Design Mazda3 MPS

31 Okt 2012 - 07:30 Tuning Link

Nemački MR Car Design predstavlja svoj novi tjuning paket za Mazdu3 MPS.

 (Dalje)

Više o Hyundaiju i30 sa 3 vrata možete pročitati OVDE.IND BMW M5 (F10)

31 Okt 2012 - 02:10 Tuning Link

Kao što je nedavno i najavio, IND je sada promovisao doterani BMW M5 (F10) koji karakterišu pojačanje motora (u vesti se ne navodi konkretan podatak a za pojačanje je zadužen AMS Performance), aerodinamički elementi, novi izduvni sistem, jače kočnice i dorađeni enterijer.

 (Dalje)

Južnokorejska Kia je na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu predstavila seriju od pet modifikovanih automobila inspirisanih superherojima iz DC Comicsa.

 (Dalje)

Mazda je za SEMA Salon tjunera (Las Vegas, od 30. oktobra do 2. novembra) pripremila i nekoliko modifikovanih verzija novog SUV modela CX-5, a za koje je odgovoran Mazdin dizajn studio u Irvajnu u Kaliforniji.

 (Dalje)

Acura na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu izlaže i dve modifikovane varijante modela ILX.

 (Dalje)

2013 Rolls-Royce Ghost

30 Okt 2012 - 23:00 Noviteti Link

Kada je vaše ime Rolls-Royce onda možete da si dopustite prodaju iste robe duži niz godina. Nije da imate neku konkurenciju koja bi vas terala na stvaranje novih automobila pa i one postojeće možete komotno da prodajete godinama menjajući na njima samo sitnice.

 (Dalje)

U subotu su predstavljeni finalisti izbora za Green Car of the Year 2013 koji će učestvovati u izboru pobednika na Los Angeles Auto Show-u sledećeg meseca. Ovogodišnji finalisti su modeli Dodge Dart Aero, Ford C-MAX, Ford Fusion, Mazda CX-5 SkyACTIV i Toyota Prius C, koji su u trci za konačnu nagradu.

 (Dalje)